Úvod Aplikácie Piatková porcia Android aplikácií 80.

Piatková porcia Android aplikácií 80.

3

Aj tento piatok so sebou prináša dávku tipov na zaujímavé aplikácie a hry, medzi ktorými nájdete „sledovač“ sieťovej prevádzky, oficiálnu aplikáciu F1, 3D launcher, ďalší launcher so skvelým bočným panelom, rýchly webový prehliadač, identifikátor farieb a aplikáciu, ktorá Vás upozorní na policajné hliadky.

Zahrať si môžete prepracovanú logickú hru, závody na Lego autách a jednoduchú, minimalistickú hru s originálnym nápadom.

 

Network Monitor

pic(003)

Zaujímalo by Vás, ktoré aplikácie pristupujú k sieti a poprípade na aké adresy sa pripájajú? Tieto a ešte viac informácií Vám poskytne nová bezplatná aplikácia Network Monitor.

[app]com.jmm.networkmonitor[/app]

Official F1

pic(004)

Kolotoč šampionátu Formula 1 sa pomaly roztáča a ak patríte medzi fanúšikov a chcete mať všetky detailné informácie po kope, rozhodne by ste nemali prehliadnuť oficiálnu aplikáciu F1. Trochu zamrzia in-app nákupy, ktoré sprístupnia viac možností a dát.

[app]com.softpauer.f1timingapp2014.basic[/app]

Shine HD

V obchode Google Play Store môžeme nájsť niekoľko launcher aplikácií, ktoré dokážu kvalitne pretvoriť užívateľské prostredie smartfónu. Konkrétne táto launcher aplikácia patrí k tým extravagantnejším a ponúka zaujímavé 3D zobrazenia, množstvo ikon, widgetov a možností prispôsobenia.

[app]next.nikhil.shine2[/app]

Now Browser

pic(005)

Nie každému vyhovuje predinštalovaný prehliadač, respektíve Google Chrome. Pre tých je tu v Play Store množstvo alternatív a jednou z nich je aj Now Browser. Prehliadač je rýchly, vytvorený v Google dizajne, podporuje Flash a nechýba ani inkognito mód.

[app]com.browser.nowbasic[/app]

Policajné hliadky

pic(006)

Aj keď je táto aplikácia v štádiu „rozbehu“, do budúcnosti má dobrý potenciál. Nájdete v nej policajné hliadky prostredníctvom vyhľadávania alebo na mape, môžete pridávať nové hliadky ak na nejakú natrafíte alebo komentovať tie súčasné. Aplikácia zatiaľ nefunguje na tabletoch a obsahuje aj sadzobník pokút.

[app]sk.frozeneye.hliadky[/app]

color grab

pic(007)

Páči sa Vám niektorá konkrétna farba a chceli by ste s ňou ďalej pracovať poprípade ju použiť napríklad v grafike? Namierte fotoaparát na konkrétnu farbu a táto aplikácia ju identifikuje. Hex, RGB, HSV, HSB, HSL, Lab a ešte viac formátov s priamym exportom do Photoshopu, Ilustratoru a podobných programov.

[app]com.loomatix.colorgrab[/app]

sidebar launcher

Sidebar Launcher vám dokáže poskytnúť maximálnu funkcionalitu vďaka pokročilému multitaskingu. Bočný panel, respektíve karta sa stane doslova vašim asistentom a dokážete vďaka nej pristupovať k veciam oveľa rýchlejšie a intuitívnejšie. Viac na videu.

[app]com.boatmob.sidebarlauncher[/app]

god of light

V populárnej logickej hre budete musieť spájať a identifikovať galaxie prostredníctvom lúčov svetla, zrkadiel, hranolov a čiernych dier. Všetko prebieha pod taktovkou citlivých gravitačných vlastností a podarenej grafiky.

[app]com.playmous.godoflight[/app]

o o

Pozoruhodná a minimalistická hra. Budete v nej musieť presúvať malého kruhového avatara z vonkajšej strany slučiek na vnútornú a tak postupne ďalej a ďalej. Náročnosť však stúpa a táto extrémne jednoduchá a návyková hra Vám určite zdvihne tlak a možno si aj zanadávate.

[app]com.rainbowtrain.eu[/app]

lego technic race

pic(009)

Vyhýbajte sa prekážkam a vyhrajte preteky na buginách, ktoré sú stvorené zo známej stavebnice Lego Technic. K dispozícii sú tri vozidlá s rozdielnymi vlastnosťami, pričom je hra bezplatná a bez akýchkoľvek in-game nákupov.

[app]com.lego.technic.race[/app]

zdroj: GP