Úvod Novinky Pebble App store konečne dostupný aj pre Android

Pebble App store konečne dostupný aj pre Android

0

Na CES 2014 urobil Pebble vo svojom biznise s inteligentnými hodinkami výrazný krok vpred, keď predstavil nový luxusný model Pebble Steel, ktorý priniesol kvalitnú kovovú konštrukciu a Gorilla Glass 3.

Trochu v ústraní zostalo predstavenie obchodu s aplikáciami pre Pebble, ktorý však bol v tom čase dostupný iba pre zariadenia s iOS. Výrobca však vyhlásil, že verzia pre Android príde „veľmi veľmi skoro“. Ubehlo pár týždňov a my sme sa začali pýtať, ako dlho ešte máme čakať? No, tak sme sa dočkali. Nový virtuálny obchod práve dorazil.

A s ním hneď niekoľko partnerov ako Evernote, eBay a Time Warner Cable, ktorí sľúbili priniesť nové aplikácie. eBay už tú svoju dokonca sprístupnil verejnosti a napriek tomu že je pekne spracovaná, nedovoľuje robiť to, čo dokáže váš smartfón. Môžete si síce listovať medzi jednotlivými produktami a ukladať si ich na neskoršie pozretie, nie je vám však dovolené ničo si kúpiť.

Napriek tomu je to celkom zaujímavé a tu je už otázka na vás. Je Pebble App store niečo, čo vás presvedčí o kúpe týchto inteligentných hodiniek?