Úvod Aplikácie NÁVOD: Ako sledovať a počúvať priebeh hokeja na telefóne a tablete naživo

NÁVOD: Ako sledovať a počúvať priebeh hokeja na telefóne a tablete naživo

27

Ak ste pravým fanúšikom slovenskej hokejovej reprezentácie, určite viete, že už o niekoľko okamihov nastúpia na ľad proti výberu z USA. Vďaka časovému posunu, je však veľká pravdepodobnosť toho, že sa nedostanete k televízii a nebudete si tak vedieť vychutnať umenie slovenských hokejistov.

Nemajte však strach, my pre Vás máme skvelé tipy na to, ako pozerať a počúvať priamy prenos z pohodlia Vášho telefónu, alebo tabletu.

 
 

Priamy prenos cez rádio

Kedysi bývalo pravidlom, že naše telefóny ponúkali aj zabudované FM rádio, no to, sa s postupom času z našich zariadení úplne vytratilo. V digitálnej dobe sú nutné digitálne riešenia a tými je napríklad live stream rádia Slovenska v podobe jednoduchej aplikácie.

Prvou aplikáciou, ktorú Vám odporučíme je radia.sk. Nastavenie prebieha veľmi jednoducho, po spustení stačí kliknúť na štyri vodorovné čiary, ktoré otvoria zoznam staníc. Potom už len stačí vybrať si Rádio Slovensko.

[app]com.apptives.radiask[/app]

Druhá aplikácia ponúka oveľa jednoduchšie spracované prostredie, kde si opäť stačí vybrať Rádio Slovensko a počúvate.

[app]com.andromo.dev137114.app139889[/app]

 

Priamy prenos zvyšných športov aj s obrazom

Priamy prenos aj s obrazom zabezpečí jednoduchá aplikácia pod názvom Slovakia TV. Tá ponúka niekoľko slovenských staníc, vrátane STV 1, STV 2, TA3, JOJ, JOJ Plus, Wau a ďalšie.

[app]com.galaxy.slovakialivetv[/app]

[app]net.livetvplayer.czsk[/app]

Alternatívou je prehrávanie videa cez live stream, ktorý zabezpečuje firma Antik. Tá vytvorila špeciálny web iphone.antik.sk. Tam sa stačí zaregistrovať, čo trvá len jednu minútku a potom dostanete prístup k výberu z podobných staníc, ktoré sme vymenovali vyššie. Majte však na pamäti, že pre prehrávanie obsahu potrebujete prehrávať ako MX Player, BSPlayer, alebo VLC priamo v telefóne.

 

Pre sledovanie priebežných výsledkov v skupinách odporúčame oficiálnu aplikáciu Ice Hockey – Sochi 2014.

[app]com.iihf.sochi2014[/app]

V diskusii samozrejme uvítame ďalšie návrhy, tipy a triky na pozeranie a počúvanie priameho prenosu našej reprezentácie.