Úvod Aplikácie Piatková porcia Android aplikácií 76.

Piatková porcia Android aplikácií 76.

0

Pravidelná porcia Android aplikácií aj tento piatok prináša pár zaujímavých softvérových tipov pre váš smartfón alebo tablet.

Medzi aplikáciami nájdete jednu, ktorej vývojári sa snažia pretvoriť ostatné aplikácie do Holo dizajnu, ďalej si môžete nainštalovať jednoduchý budík, nástroj na očekovanie hardvéru, iOS7 klávesnicu alebo naozaj užitočnú aplikáciu známej poisťovne.

Hráčov poteší akčná fantasy hra, pár plošinoviek, vesmírne dobrodružstvo alebo likvidácia prehistorických dinosaurov.

 

Holofication Nation

pic(001)

Oficiálna aplikácia vývojárov, ktorí sa snažia súčasne dostupné aplikácie pretvoriť do známeho Holo dizajnu. Nájdete v  nej snímky obrazovky, informácie o aplikáciach, ktoré si môžete samozrejme aj stiahnuť. #HoloYolo.

[app]com.holofaction.nation.ct[/app]

 

Alarmpad

pic(002)

Jednoduchý a funkčný budík, ktorý Vám okrem nastavených alarmov ponúkne aj informácie o počasí alebo naplánovaných udalostiach v daný deň.

[app]com.mindmeapp.alarmpad[/app]

 

CPUZ

pic(004)

Tento nástroj je známy hlavne z PC platforiem a jeho Android verzia Vám dokáže sprostredkovať kompletné a detailné informácie o vašom smartfóne či tablete.

[app]com.cpuid.cpu_z[/app]

 

dôvera

Známa poisťovňa Dôvera zverejnila svoju Android aplikáciu, ktorá je plná užitočných informácií. Aplikácia je zadarmo a pre každého, no poistenci Dôvery získajú funkcionalitu navyše. Čo aplikácia dokáže prezradí promo video vyššie.

[app]com.cleverlance.dovera.mp[/app]

 

iphone5s klávesnica

pic(005)

Páči sa Vám klávesnica najnovšieho iPhonu, respektíve systému iOS7? Bez problémov ju môžete používať aj na Android smartfóne, keďže sa jej dizajnový ekvivalent nachádza bezplatne v obchode Google Play Store.

[app]com.betterkeyboards.iphone.ios7[/app]

Colossus Escape

Colossus Escape je dynamická akčná hra a predstavuje epický fantasy svet s jedinečnou grafikou. Viac prezradí promo video.

[app]it.logicweb.colossusescape[/app]

Mikey Shorts

Bežte, skáčte a posúvajte sa cez celú krajinu s hrdinom Mikey Shorts a zachraňujte ľudí. Vďaka minciam si budete môcť kupovať rôzne veci. Pár centová hra skvele zabaví.

[app]com.noodlecake.mikeyshorts[/app]

Call of Mini: Dino Hunter

Z pravekého lesa sa vynorilo množstvo dinosaurov a vy, ako potomok známeho lovca ich budete musieť dávať do „laty“. Zlepšujte svoje schopnosti a dokážte svojmu otcovi, že na to máte.

[app]com.trinitigame.android.callofminidinohunter[/app]

 

Superior Tactics


Superior Tactics je taktická RTS hra, kde budete bojovať proti množstvu nepriateľských flotíl. Váš vozový park si budete môcť zostaviť z počtu lodí a zbraní, ktoré sú k dispozícii.

[app]org.jrenner.superior[/app]

Overdroy

V úlohe priateľského robota sa budete predierať cez úrovne, ktorých je až 54. Budete čeliť problémom, zbierať vzácne „kolieska“ a hra kombinuje žánre klasických plošinoviek a puzzle štýlu.

[app]com.faurigames.overdroy[/app]

zdroj: GP