Úvod Dohady Nokia to s Android smartfónom myslí vážne. Toto je propagačný obrázok na...

Nokia to s Android smartfónom myslí vážne. Toto je propagačný obrázok na Nokia X

1

Už dlho sme počúvali o tom, že Nokia pre nás chystá smartfón s Androidom. Dlho panovalo veľa otáznikov, či je takéto zariadenie vôbec reálne. Potom sme dostali ďalšie informácie, zistili sme, že to nebude žiadne delo. Nakoniec sa na internete objavili prvé fotografie, ktoré výrazne pripomínali zariadenia z línie Asha, nakoniec sme sa mohli pozrieť aj na to, ako bude Android v Nokii vyzerať. Stále však veľa skeptikov tvrdilo, že žiadna Nokia X/Nokia Normandy neexistuje a nikdy ani neexistovala.

Dnes však známa skupina @evleaks odhalila propagačný obrázok Nokie X. Ako môžete vidieť, nesie sa v zelených farbách a bohužiaľ je v dosť zlom rozlíšení, takže sa napríklad nemôžeme pozrieť, ako bude skutočne vyzerať Android na Nokii (tie telefóny vzadu sú zapnuté).

Na pravom kraji obrázku je nenápadným malým písmom napísané: „Android je ochranná známka Google Inc. © 2014 Nokia všetky práva vyhradené.“ (originál: „Android is a trademark of Google Inc. © 2014 Nokia All rights reserved.“).

Tak, čo hovoríte na propagačný obrázok na Nokiu X? Môže to byť skutočne pravda? Dočkáme sa prvého (a asi aj posledného) fínskeho smartfónu s operačným systémom Android?

Zdroj: Pocketnow