Úvod Novinky Aplikácie Najlepšie živé pozadia pre Váš smartfón

Najlepšie živé pozadia pre Váš smartfón

4

Jednou zo zaujímavých možností prispôsobenia vášho Android smartfónu alebo tabletu je použitie animovaného, respektíve živého pozadia.

Dokážete si tak behom chvíľky oživiť domácu obrazovku a v samotnom obchode s aplikáciami Google Play Store je ich doslova neúrekom. Vybrať si to pravé je teda niekedy ťažké nehovoriac o tom, že mnohé z nich spomaľujú vďaka zlej optimalizácií chod systému alebo výrazne ovplyvňujú spotrebu batérie k horšiemu.

Pozrite sa na výber najlepších živých pozadí, ktoré sú vizuálne príťažlivé a zároveň minimálnym spôsobom pôsobia na chod systému či batériu.

 

SunBeam

SONY DSC

Toto živé pozadie môžeme nájsť na všetkých Google Play edíciach smartfónov a tabletov a charakterizujú ho pomaly sa pohybujúce bubliny a rôzne elementy po obrazovke. Animácie sú plynulé, nenáročné na systém a keďže sa jedná o skutočne jednoduché pozadie, absentujú v ňom akékoľvek možnosti prispôsobenia.

[app]uk.co.shenye.phasebeamorange[/app]

Mountains Now

pic(012)

Nedávno sa v obchode Google Play objavilo zaujímavé pozadie, ktoré je inšpirované službou Google Now. Nájdete v ňom tak známe hory, plachetnicu na jazere a pod., pričom ponúka množstvo nastavení ako aj pozoruhodný “parallax” efekt, ktorý udáva pri pohľade na pozadie jeho hĺbku. Platená verzia ponúka viac nastavení aplikácie.

[app]com.intcast.livecinemagraph.gnrockymountains[/app]

Circuitry

pic(013)

Circuitry live wallpaper bol vytvorený s veľkým dôrazom pre detail a na domácej obrazovke sa Vám budú vytvárať pekné, nikdy nekončiace cesty elektronických obvodov. Prispôsobiť si môžete farby a za 0,99 € toto pozadie podľa nás určite stojí.

[app]com.io.wallpaper.circuitry[/app]

Origami

maxresdefault

Jedno z najpopulárnejších živých pozadí ponúka výraznejšie farebné kosoštvorce, pričom ich samotný vzhľad pretvoríte vďaka až deviatim témam a 60-tim rôznym možnostiam prispôsobenia. Za  0,89 € tak získate pozadie inšpirované súčasnými dizajnovými trendmi.

[app]com.tribok.android.livewallpaper.xdiamond.pro&hl=en[/app]

Nexus Triangles

Nexus Triangles LWP

Ak ste sa stretli niekedy s Nexus smartfónom alebo tabletom, mohli ste postrehnúť zaujímavé „trojuholníkové“ pozadie rôznych farieb. Autor tejto aplikácie im vdýchol život a teraz je toto pozadie animované a k dispozícii pre všetkých a zadarmo.

[app]com.chickenbellyfinn.trianglatorlive[/app]

Light Grid Pro

best-paid-live-wallpapers-light-grid-120625

Štvorce, kruhy, šesťuholníky, dlažidce všemožných tvarov a farieb. Presne toto nájdete v tomto zaujímavom živom pozadí s množstvom rôznych animácií a nastavení, ktorými dokážete vytvoriť futuristický a unikátny vzhľad.

[app]com.joko.lightgridpro[/app]

Fresh Leaves

device-2012-04-06-162902

Nádherná živá tapeta, ktoré realisticky zobrazuje listy stromu na vašej domácej obrazovke. Aplikácia obsahuje niekoľko motívov, ktoré sa dokážu obmieňať počas dňa, takže Vás pozadie len tak neomrzí.

[app]com.maxelus.freshleaveslivewallpaper[/app]

Ocean HD

unnamed

Rovnako ako predošlé pozadie, aj toto dbá na realizmus, no tentokrát sa pozriete do podmorského sveta so všetkým, čo k tomu patrí. Húfy rýb, žraloky, prelínajúce sa lúče svetla…všetko Ocean HD.

[app]com.dualboot.apps.ocean[/app]

3D image

3D-Image-Live-Wallpaper---Android---1.49

Toto pozadie dáva obrazovke 3-dimenzionálny vzhľad vďaka tzv. parallax efektu a citlivej reakcii na gyroskop senzor vo vašom zariadení. Efekt je naozaj pôsobivý ale predsa len nemusí vyhovovať každému. Rozhodne však pozadie stojí za vyskúšanie.

[app]opotech.image3Dlwp[/app]

Používate nejaké iné živé pozadie, ktoré je podľa Vás TOP? Pochváľte sa s ním v diskusii a inšpirujte nás ako aj ostatných čitateľov.

zdroj: theultralinx.com