Úvod Dohady E-shop spustil predobjednávky na púzdro pre HTC One Plus

E-shop spustil predobjednávky na púzdro pre HTC One Plus

0

O očakávanom HTC One Plus ste za posledné dni nepochybne už čo-to počuli. Dohady a špekulácie sa tak na nás rútia z každej strany. Aj keď ide zatiaľ len o neoficiálne informácie, tá najnovšia by mohla byť celkom reálna. Jeden z e-shopov totiž zaradil do svojej ponuky ochranné púzdro (foto vyššie) pre zatiaľ neznáme zariadenie pod modelovým označením One Plus od spoločnosti HTC, ktoré môže poslúžiť na utvorenie ako-takej predstavy o konštrukčnom spracovaní očakávaného smartfónu.

Smartfón HTC One Plus, tiež známy aj ako HTC M8, by mal podľa najčerstvejších informácií disponovať dvomi fotoaparátmi či dvojitým bleskom na jeho zadnej strane. I samotné Aegis púzdro takéto otvory obsahuje, čo mierne pridáva na dôveryhodnosti údajne uniknutých detailov.

Ochranné púzdro so značkou Trident však nie je dostupné ihneď, nakoľko ho ponúka predajca len s predobjednávkou za 30,99 eur. V popise produktu stojí následujúca časť textu „navrhnutý aby perfektne pasoval s HTC One Plus„. Púzdro tvoria dve časti – vnútorná časť zo silikónu a vonkajšia časť z tvrdeného polykarbonátu.

Zdroj: mobilefun.co.uk via cultofandroid.com