Úvod Novinky GALAXY S5 má prvého klona: Goophone S5 za 218€

GALAXY S5 má prvého klona: Goophone S5 za 218€

0

V pondelok nás Samsung obohatil o ich novú vlajkovú loď, Galaxy S5 a už vtedy sme tušili, že nie sme príliš ďaleko od prvého klonu. Notorická kopírka v podaní spoločnosti GooPhone opäť zaúradovala a tak dnes predstavili ich nový výtvor – GooPhone S5.

Výzorom je Goophone S5 takmer identický s Galaxy S5. Zaujímavé je aj to, že čo sa špecifikácií týka, tam je Goophone S5 s novou vlajkovou loďou Samsungu porovnateľný, ba v niektorých aspektoch ešte o niečo lepší.

Goophone S5 ponúka 5 palcový 1080p displej, osemjadrový čipset MediaTek MT6592 s jadrami o takte 2GHz, 2GB RAM, 32GB vnútorného úložiska s možnosťou rozšírenia pomocou microSD karty, 13MPix zadný fotoaparát a 5MPix predný senzor. Zariadenie bohužiaľ beží pod Android 4.2 Jelly Bean. GooPhone S5 bohužiaľ nie je odolné voči prachu, ani voči vode. Na zariadení taktiež chýba merač rýchlosti tepu a snímač odtlačkov prstov.

goophones5

Každopádne, všetko toto, aj s novou tapetkou, ktorú už možno poznáte z promo obrázkov Galaxy S5, môže byť vaše za 300 dolárov, čo je približne 218 eur.