Úvod Novinky Samsung predstavil Galaxy Tab 3 Lite 7.0 s cenou pod 200€

Samsung predstavil Galaxy Tab 3 Lite 7.0 s cenou pod 200€

10

Samsung dnes predstavil svoj staro nový tablet Galaxy tab 3 Lite 7.0, ktorý sa svojim výzorom a špecifikáciami viac menej podobá na klasický Tab 3 7.0 a v podstate aj na Tab 2 7.0 či dokonca aj na Tab 7.0 Plus. Každopádne, jeho špecifikácie sú nasledovné.

Špecifikácie

  • Displej: 7 palcový s WSVGA rozlíšením (1 204 x 600)
  • Čipset: dvojjadrový (neznámy) s jadrami o takte 1,2GHz
  • Fotoaparát: zadný 2MPix
  • Pamäť: 1GB RAM a 8GB vnútornej pamäti s možnosťou rozšírenia pomocou microSD karty
  • Batéria: 3 600mAh

Na zariadení nájdete 2MPix zadný fotoaparát, zatiaľ čo na prednej strane okrem displeja a tlačidiel nenájdete nič iné. Tablet je pri 9,7 milimetroch o niečo užší, no zároveň je aj o niečo vyšší a širší.

NAJNIŽŠIA CENA SAMSUNG GALAXY NOTE 3:

Čo sa týka batérie, tam Samsung tento tablet poslal na odtučňovaciu kúru, keďže ho vybavil len 3 600mAh kúskom, čo už je teritórium phabletov (Huawei Ascend Mate má dokonca 4 050mAh batériu).

Čo sa ceny a dostupnosti na Slovensku a v Českej republike týka, momentálne nemáme žiadne konkrétne informácie. Čo však vieme je to, že poľský predajca X-kom už tento tablet začal ponúkať približne za 190€.

Či sa to ukáže ako správna cena zatiaľ nevieme, no čo vieme je fakt, že na trhu existuje celá kopa lacnejších a v mnohých aspektoch aj kvalitnejších tabletov.

Zdroj: GSMArena