Úvod Dohady Oppo Find 7 s QHD displejom. Aké budú ostatné špecifikácie?

Oppo Find 7 s QHD displejom. Aké budú ostatné špecifikácie?

0

Spoločnosť Oppo už potvrdila, že jej nasledujúca vlajková loď Oppo Find 7 bude mať 5,5 palcový displej s QHD (2560 x 1440 displej) rozlíšením. Ale čo ostatné špecifikácie? To sa s istotou dozvieme až na MWC 2014, no už dnes sa na verejnosť dostali niektoré nepotvrdené informácie.

V prvom rade si ale treba pripomenúť minulý rok, keď sa na trh uviedol Oppo Find 5. Bol to prvý smartfón s Full HD displejom. V našich končinách bohužiaľ nemal veľký úspech, hlavne kvôli pomerne slabej batérii a  málo výkonnému procesoru. To by sa ale tento rok mohlo zmeniť.

Hlavne v oblasti procesorov sa urobil slušný pokrok. Oppo Find 7 ponúkne Snapdragon 800 – 805. Momentálne najvýkonnejší procesor určite bez problémov potiahne štyri milióny pixelov. Čo sa týka pamäte RAM, bude to podobné ako pri Samsung Galaxy Note 3. Tri gigabajty rozhodne postačia. Zvlášť preto, že Oppo do svojich zariadení neinštaluje masívnu nadstavbu, ktorá zaberie polovicu RAM-ky.

Predinštalovaným operačným systémom bude Android 4.4.2 KitKat. Cena zriadenia sa má pohybovať okolo 600 dolárov/eur. Spoločnosť Oppo vraj pracuje aj na menšej verzii smartfónu s iba 5-palcovým displejom.

Zdroj: Pocketnow