Úvod Novinky Olympijská edícia phabletu Samsung Galaxy Note 3

Olympijská edícia phabletu Samsung Galaxy Note 3

3

Samsung Galaxy Note 3 bol predstavený v septembri minulého roka a odvtedy sa z neho vykľul najúspešnejší phablet histórie. Predalo sa viac než desať miliónov týchto zariadení a vďaka prepracovanému stylusu, nádhernému 5,7 palcovému 1080p displeju a veľmi podarenému dizajnu (okrem iného) je to stále špičkový hybrid medzi smartfónom a tabletom.

Už v októbri 2013 Samsung oznámil, že Galaxy Note 3 sa stane oficiálnym telefónom zimných olympijských hier 2014 v Soči. Samozrejme, že kvôli takejto udalosti sa musí pripraviť úplne nová špeciálna olympijská edícia.

Všetci športovci, ktorí sa zúčastnia tohtoročnej Olympiády dostanú jeden Galaxy Note 3. Okrem toho si môžete olympijskú verziu kúpiť aj Vy sami. Zatiaľ ju však ponúka iba Holandský operátor KPN, ktorý naň spustil predobjednávky. V prípade, že si kúpite „Olympic Games Edition“ Galaxy Note 3, dostanete k nej aj flipové puzdro s olympijskou tematikou a okrem iného tiež budete zaradení do žrebovania o lístky na Olympiádu.

Cenu momentálne nepoznáme, ale tu je otázka pre vás. Kúpili by ste si Samsung Galaxy Note 3 v olympijskej verzii, alebo radšej dáte prednosť tej obyčajnej?

Zdroj: Tlačová správa