Úvod Hry NOVÁ HRA: V Google Play pribudla akčná pecka Deus Ex – The...

NOVÁ HRA: V Google Play pribudla akčná pecka Deus Ex – The Fall, pripravte si 5.99€

0

Populárna herná séria Deus Ex, ktorú určite pozná nejeden majiteľ hernej konzoly či osobného počítača, konečne prichádza aj na Android zariadenia. Prináša so sebou prepracované dotykové ovládanie, pútavý príbeh z budúcnosti a množstvo dych-berúcej akcie.

Príbeh hry Deus Ex: The Fall sa odohráva v blízkej budúcnosti – v roku 2027 – kedy je pokrok vo vede a technológiách na vysokej úrovni. Hráč dostane za úlohu ovládať bývalého vojaka pod menom Ben Saxon, ktorý túži odhaliť pravdu aby dokázal zachránil svoj život. „The Fall je začiatok nového dobrodružstva v oceňovanej hernej sérii Deus Ex. V roku 2027 – zlatá doba pre vedu, technológie a ľudskú augmentáciu. Ben Saxon ako bývalý, augmentovaný žoldnier britskej špeciálnej jednotky SAS, zúfalo túži po pravde, ktorá stojí za globálnou konšpiráciou, ohrozujúcou jeho život.„.

FPS a RPG v sci-fi kabáte

Ide o kombináciu tzv. FPS akcie s RPG prvkami. Podľa slov vývojára má každá uskutočnená akcia v hre svoje dôsledky, čiže by malo existovať viacero spôsobov, ako sa môže herný progres vyvíjať. Deus Ex: The Fall navyše ponúka nedupadné grafické spracovanie, strhujúce zvukové efekty a prepracované herné prostredie so sci-fi tématikou. V obchode Google Play je k dispozícii za necelých 6 euro.

[fve]http://youtu.be/OQWdGxoWcLo[/fve]

[app]com.squareenix.dxm[/app]

Zdroj: play.google.com via androidpolice.com
Foto: play.google.com