Úvod Novinky Google Tvorcovia krásnej aplikácie Timely prechádzajú pod krídla Google

Tvorcovia krásnej aplikácie Timely prechádzajú pod krídla Google

8

bitspin-google

Internetový gigant sa podľa dostupných informácií opäť rozrastá o tím šikovných vývojárov, stojacich za veľmi populárnou Android aplikáciou pod názvom Timely. Bližšie informácie o akvizícii nie sú pre verejnosť prístupné.

Tím vývojárov nesie samozrejme aj svoje meno – Bitspin. Ide o partičku chalanov, ktorí spoločne študovali počítačovú vedu na ETH v Zurichu. Po ukončení štúdia sa rozhodli, že založia nezávislé štúdio a začnú robiť to, čo zbožňujú – vytváranie skvelých aplikácií a produktov.

Novinka je oficiálne potvrdená na blogu Bitspin pod názvom „Dobré správy, Bitspin sa pripája ku Google„. V texte neočakávaného článku stojí „Sme nadšení oznámiť to, že Bitspin sa pripája ku Google, budeme pokračovať v tom, čo zbožňujeme: vytvárať skvelé produkty, ktoré sa príjemne používajú.„. Ak patríte medzi ľudí, ktorí si aplikáciu Timely stiahli, a prišli na Vás obavy, či náhodou nestratíte podporu alebo niečo podobné, tak určite nemusíte zúfať „Pre nových a súčasných užívateľov, Timely bude fungovať rovnako, ako doteraz. Ďakujeme každému, kto si stiahol našu aplikáciu a poskytol spätnú väzbu; skutočne oceňujeme vašu podporu.

Aké novinky ale Google plánuje s touto partičkou šikovných vývojárov priniesť, zatiaľ nikto presne povedať nevie. Určite by nebolo na škodu, keby funkcie a špecialitky krásne spracovanej aplikácie Timely spoločne integrovali do operačného systému Android. Vy si čo myslíte?

Zdroj: bitspin.ch via theverge.com
Foto: play.google.com, bitspin.ch