Úvod Aplikácie NOVÁ APLIKÁCIA: Esemeskujte cez krásnu aplikáciu EvolveSMS

NOVÁ APLIKÁCIA: Esemeskujte cez krásnu aplikáciu EvolveSMS

1

Novinka v Google PlayEvolveSMS – jednoducho nahradí základnú aplikáciu na odosielanie a prijímanie krátkych textových správ. Multimediálne správy nie sú taktiež žiadnou výnimkou. Medzi jej prednosti patrí nádherne spracované užívateľské prostredie, na ktoré je skutočne radosť pozerať. Stiahnete ju celkom zdarma, no vďaka mikrotransakciám získate hneď niekoľko výhod navyše a napomôžete vývojárom pokračovať v skvelej práci.

Krása však nie je jediné, čo robí Android aplikáciu EvolveSMS výnimočnou. Jednoduché ovládanie či množstvo rôznych špecialitiek si nepochybne obľúbi každý milovník aktívneho SMSkovania. Komunikácia s priateľmi sa tak stane oveľa zábavnejšia, a to najmä vďaka širokej podpore médií, ako sú napríklad také fotky, videá alebo audio. Na výber dokonca ponúka až z troch druhov farebných prevedení (len pre platiacich zákazníkov) užívateľského prostredia v Holo dizajne, ktoré spracovali vývojári podľa najnovších Android smerníc. Pre rýchly prístup k textovým rozhovorom veľmi dobre poslúži praktický widget na plochu, vrátane podpory pre uzamknutý displej.

Ako už bolo vyššie spomenuté, samotná aplikácia EvolveSMS sa dá stiahnuť zdarma. Za pár drobných – cez tzv. mikrotransakcie priamo v aplikácii – ale získate celkom pestrú nadieľku funkcií navyše. Záleží teda už len na Vašich nárokoch.

[app]com.klinker.android.evolve_sms[/app]

Zdroj: play.google.com via androidpolice.com
Foto: play.google.com