Úvod Anketa ANKETA: Ako ste spokojní s mobilným internetom u Vášho operátora?

ANKETA: Ako ste spokojní s mobilným internetom u Vášho operátora?

16

Smartfóny, resp. inteligentné telefóny sú inteligentné hlavne vďaka možnosti pripojenia na internet. Bez neho sa totiž často premieňajú len na hračku, z ktorej sa dá len telefonovať a posielať SMS správy.

Samozrejme, tieto dve hlavné funkcie definujú telefón ako taký no väčšina z nás však vie, že smartfón má vďaka internetu oveľa väčší potenciál.

Pod strechou Vášho útulného príbytku ste určite pripojení vďaka WiFi, ale čo sa stáva, keď idete do spoločnosti, medzi ľudí, do práce, alebo do školy? Nejeden z nás využíva mobilný internet od operátorov, z ktorého sa pomaly ale isto stáva centrum pozornosti.

Telekom, Orange a SWAN usilovne budujú LTE siete no ako sú na tom teraz, v tomto momente? Ako sa im darilo doteraz? Ste s nimi spokojní? Aké rýchlosti dosahuje ich pripojenie? Chceme vedieť všetko!

Pre zjednodušenie sme pripravili niekoľko ankiet rozdelených do sekcií, z ktorých neskôr pripravíme záver. Neváhajte nám Vaše skúsenosti napísať aj do diskusie nižšie. Pre rýchlejšiu navigáciu kliknite na meno svojho operátora: TELEKOM, ORANGE, O2

 

Odporúčaná metodika testovania

Pri testovaní samozrejme nepôjde o laboratórne podmienky a preto od Vás neočakávame zložité testovacie postupy. Odporúčame každopádne merať minimálne trikrát a do ankety zaznačiť priemernú rýchlosť sťahovania ako aj nahrávania. Pre testovanie odporúčame aplikáciu Speedtest.net.

[app]org.zwanoo.android.speedtest[/app]

 

Niečo o Vás


Zákazníci Telekomu

[poll id=“200″]

[poll id=“203″]

[poll id=“206″]

[poll id=“209″]

 


Zákazníci Orange

[poll id=“201″]

[poll id=“204″]

[poll id=“207″]

[poll id=“210″]

 


Zákazníci O2

[poll id=“202″]

[poll id=“205″]

[poll id=“208″]

[poll id=“211″]

Anketu uzavrieme presne o týždeň, teda 29. januára o 12:00.