Úvod Smartphony Aktualizácie Sony Xperia SP: Aktualizácia na Android 4.3 Jelly Bean na obzore!

Sony Xperia SP: Aktualizácia na Android 4.3 Jelly Bean na obzore!

8

Len nedávno sme Vás informovali o tom, že Sony spustil aktualizáciu na Android 4.3 Jelly Bean pre Xperia Z1, Z Ultra a hneď na to pre Xperia Z, ZR, ZL a Tablet Z.

NAJNIŽŠIA CENA XPERIA SP:

xperiaspandroid4.3Jedna z tohtoročných Xperií však aktualizáciu zatiaľ nedostala – Xperia SP. Nebojte sa, aktualizácia na novší Android je už za rohom.

Server XperiaBlog totiž narazil na verziu firmvéru s označením 12.1.A.0.253, ktorý by už mal byť založený na Android 4.3 Jelly Bean. Okrem toho sa na diskusnom fóre XDA-Developers objavil screenshot od užívateľa z Maďarska, ktorý je podľa jeho slov oficiálnym beta testerom pre Sony. Ako vidíte, zariadenie už bez problémov beží na Android 4.3 Jelly Bean.

Predpokladá sa, že aktualizáciu na Android 4.3 Jelly Bean dostanú všetky verzie Xperia SP (C5302, C5303, aj C5306), no keď momentálne nemáme bližšie informácie ohľadom presného dátumu.

Majitelia Sony Xperia SP sa okrem toho môžu tešiť aj na najnovší Android 4.4 KitKat, no ten by k nim mal doraziť až počas prvých troch mesiacov 2014.

Zdroje: XperiaBlog, XDA-Developers via PhoneArena