Úvod Aplikácie Aplikácia Skype aktualizovaná: Pribudol obraz-v-obraze a opravilo sa zopár chýb

Aplikácia Skype aktualizovaná: Pribudol obraz-v-obraze a opravilo sa zopár chýb

0

Populárna komunikačná Android aplikácia Skype prešla pomerne významnou aktualizáciou, zameranou predovšetkým na zlepšenie skúseností majiteľom tabletov, pod označením 4.5. Nová verzia priniesla veľmi zásadnú funkciu – možnosť uskutočniť video-rozhovor popri používaní inej aplikácie.

Tzv. obraz-v-obraze umožní ponechať malé okienko v rohu displeja počas celej konverzácie. Užívateľ tak môže napríklad veselo surfovať na internete alebo pracovať s dokumentmi bez toho, aby musel práve prebiehajúci rozhovor ukončiť. Funkcia je však prístupná len pre tablety.

Zlepšeniu sa nevyhol ani zoznam kontaktov, v ktorom sa bude dať orientovať – pri veľkom množstve užívateľských kontaktov – opäť o niečo jednoduchšie.

[app]com.skype.raider[/app]

Aktualizáciu sprevádzal i nový článok na oficiálnom Skype-blogu s textom „Sme veľmi hrdí, že môžeme s Vami zdielať náš pokrok pre tablety: Skype je prvá Android aplikácia ponukajúca obraz-v-obraze, ktorý umožní vidieť váš video-hovor aj keď sa prepnete do inej aplikácie.

Súhrnný prehľad všetkých noviniek a funkcií aktualizácie (z Google Play) pre majiteľov tabletov:

– Vďaka obrazu v obraze svoje videohovory vidíte aj pri používaní iných aplikácií.
– Máte veľa kontaktov? Zoznam kontaktov sa stiahnutím prstami vzdiali a zobrazí sa abeceda a po ťuknutí na niektoré písmeno sa znova priblíži.
– Všeobecné opravy a zlepšenia výkonu pre všetkých používateľov.
– Opravy kompatibility videospráv.

Zdroj: blogs.skype.com, play.google.com via theverge.com
Foto: play.google.com