Úvod Hry Ridiculous Fishing už na Google Play

[TIP NA HRU] Ridiculous Fishing už na Google Play

0

Posledných pár dní je pre Android hráčov ako raj na Zemi. Na Google Play sa totiž dostali najväčšie hity, ktoré si doteraz užívali len majitelia iOS zariadení.

Len pred niekoľkými dňami sme Vás informovali o výbornej hre Badland, ktorá svojim grafickým, zvukovým ale princípovým spracovaním ponúka jeden z najlepších zážitkov z Android hry, ktorý momentálne nájdete.

Dnes sa na Google Play prebojovala ďalšia hra, ktorá sa doteraz nachádzala len v balíčku Humble Bundle. Jedná sa o hru Ridiculous Fishing a tak, ako už samotný názov hry napovedá, zachytáte si ryby celkom nezvyčajným spôsobom.

1 2 3 4

V hre sa prevtelíte do starého rybára, ktorý vo svojom malom člne loví čo sa mu podarí, kľudne aj celý deň. Vašou úlohou je ponoriť háčik čo najhlbšie, pričom sa musíte vyhnúť plávajúcim rybám. Keď totiž na jednu natrafíte, Váš rybár okamžite začne navíjať a vy nestihnete chytiť všetky potrebné druhy rýb.

Po tom, ako ich rybár vytiahne, ich vyhodí do vzduchu a Vašou úlohou bude „vystreliť z nich žiabre“.

Podľa toho, koľko rýb trafíte, toľko peňazí dostanete. Za peniaze si ďalej v obchode môžete kúpiť rôzne vylepšenia, čo Vám pomôže zdokonaliť sa v rybolove a tak zvýšiť príjem v podobe väčšieho počtu nachytaných rýb.

Hra je dostupná na Google Play za cenu 2,25€.

[app]com.vlambeer.RidiculousFishing[/app]

Zdroj: Google Play