Úvod Aplikácie Piatková porcia Android aplikácií 67.

Piatková porcia Android aplikácií 67.

4

Piatková porcia aplikácií s poradovým číslom 67. Vás neminie ani tento piatok a už klasicky v nej nájdete odporúčania na zaujímavé aplikácie a hry.

Konkrétne si prídu na svoje milovníci mixovanej hudby, ďalej si môžete stiahnuť mikro-cloud aplikáciu, vizuálne príťažlivý nástroj na tvorbu galaxií, zabezpečený prehliadač, aplikáciu slúžiacu na ovládanie zariadenia gestami, aplikáciu „jedného dotyku“ alebo vianočné živé pozadie.

Hráči sa zabavia pri peknej „vežičkovke“, nekonvenčnej závodnej hre alebo akčnom ničení nepriateľov v „robo“ štýle.

 

Cross DJ

[fve]http://youtu.be/Z4z9AZ0Gf7o[/fve]

Dnes začneme drahšou ale za to veľmi prepracovanou aplikáciou. Jedná sa vôbec o prvú DJ aplikáciu pre Android a ponúka dokonalú synchronizáciu zvukov a mixov s kvalitným zvukovým engine-om. Navrhnutá je francúzskou spoločnosťou Mixvibes, ktorá má 15 ročnú prax v tejto hudobnej brandži.

[app]com.mixvibes.crossdjapp[/app]

 

Belt.io

pic

Schránka v cloude. Belt.io je centrálne miesto pre ukladanie a zdieľanie jednoduchých vecí, ako je text alebo odkazy a máte tak rýchly a pohodlný prístup k svojim dátam odkiaľkoľvek.

[app]io.belt.android[/app]

Orbit

pic(001)

Orbit aplikácia slúži hlavne na zabitie času a dokážete pomocou nej vytvárať vlastné solárne systémy, galaxie a podobne. Vytvorené diela sú pekne farebné a fascinujúce.

[app]com.ccpa.n_body[/app]

 

Dolphin Zero

pic(002)

Ak chcete prehliadať web bezpečne a súkromne, vyskúšajte Dolphin Zero. Automaticky totižto maže dáta, vyrovnávaciu pamäť, nezanecháva históriu prehliadania ani súbory cookie a heslá.

[app]com.dolphin.browser.zero[/app]

 

Gesture Launcher

pic(003)

Chcete pristupovať k svojim aplikáciam a funkciám efektívne a rýchlo? Priraďte k nim gestá respektíve znaky, umiestnite na obrazovku widget tejto aplikácie a jednoduchým napísaním napríklad „F“ sa Vám objaví Facebook.

[app]jp.shinji.android.app.launcher.gesturelauncher[/app]

1TouchMore

[fve]http://youtu.be/_sVjQfZv0lk[/fve]

Šetrite čas a pracujte so svojimi kontaktami a správami intuitívne prostredníctvom jedného dotyku. Aplikácia ponúka elegantné užívateľské prostredie, nechýba widget a je bezplatná.

[app]com.commez.onetouchmore[/app]

 

Christmas Countdown

[fve]http://youtu.be/YbT_LzwrdMI[/fve]

Vianoce klopú na dvere a množstvo používateľov si na základe tohto obdobia upraví aj dizajn svojej domácej obrazovky. Toto živé pozadie zobrazuje čas a dátum s vianočnými motívmi za pochodu prepracovaných animácií, ktoré je možné prispôsobiť v nastaveniach. Pozrite si video.

[app]com.aqreadd.lw.clockdown.lite.gle[/app]

 

Elf Defense

[fve]http://youtu.be/IPvjUiBhNvs[/fve]

Tower defense herný žáner nikdy neomrzí a konkrétne tento titul charakterizuje zábavná animovaná grafika, dobrá optimalizácia a v magickom prostredí si budete musieť dať rady s viac ako 100 nepriateľmi. Pomôže Vám v tom prepracovaný systém bojových jednotiek a vylepšení.

[app]na.TowerDefencePlayEngFree[/app]

 

Colossatron

[fve]http://youtu.be/JoNqnn_goFE[/fve]

Hra Colossatron je predovšetkým o zničení menšej civilizácie a prevzatím kontroly nad územím. V hre budete musieť budovať „robotického hada“ a spájaním rôznych modulov získate silnejšie podjednotky a tak podobne. Pozrite si trailer na hru.

[app]com.halfbrick.colossatron[/app]

 

Blocky Roads

[fve]http://youtu.be/PoAMDzuEJ3I[/fve]

Táto hra by sa dala nazvať závodnou no s tým rozdielom, že si v nej budete budovať autá sami a to v Minecraft štýle. Putujte krajinou a zbierajte materiál z rozbitej farmy, ktorú rozfúkalo tornádo. Stačí Vám k tomu logické používanie brzdy a plynu.

[app]com.crescentmoongames.blocky_roads[/app]

Odporúčame

>Hra GTA San Andreas už dostupná pre Android!<

zdroj: Google Play