Úvod Aplikácie Piatková porcia Android aplikácií 62.

Piatková porcia Android aplikácií 62.

3

Piatku sme sa opäť nevyhli a nevyhneme sa ani pravidelnej dávke tipov na aplikácie a hry. V tej dnešnej nájdete aplikácie na správu fotografií v zdieľaných službách, vizuálne príťažlivé svetové časy, inteligentnú klávesnicu, špičkovú aplikáciu pre fotoaparát alebo komplexného správnu kontaktov.

Hry reprezentujú komixový Thor, lietajúca arkáda, retro Star Wars, kartová, takticko-bojová hra alebo gamesa, ktorej budete musieť doslova spievať.

 

Dayframe

[fve]http://youtu.be/KMXKvsddG1A[/fve]

Dayframe pracuje so všetkými službami pre zdieľanie a ukladanie fotografií. Ukážte priateľom a známym prezentáciu fotiek zo služieb ako Facebook, Instagram, Tumblr, Google+, Dropbox, Flickr, Twitter, 500px, a ďalších.

[app]cloudtv.dayframe[/app]

 

The World View Clock

Výber_014

Aplikácia na sledovanie času v rôznych častiach sveta sa hodí vždy. Táto je výnimočná úžasnými sprievodnými fotografiami miest, ktoré sa menia podľa plynúceho času v danej lokalite.

[app]com.lrandroid.worldviewclock[/app]

Q4 Keyboard

[fve]http://youtu.be/7AHEUS_wmys[/fve]

Zadávanie textu na smartfónoch a tabletoch by malo byť čo najpohodlnejšie. O to sa snaží táto klávesnica, ktorá ponúka funkciu tzv. plávajúcich kláves alebo rýchle prepnutie z klasickej QWERTY do 4-tlačidlového rozloženia. Pozrite si video, ako klávesnica funguje.

[app]com.sk.ime.qfour[/app]

 

Camera Awesome

[fve]http://youtu.be/OlGsx8BAA3k[/fve]

Za túto aplikáciu fotoaparátu síce zaplatíte 2,23 € no jedná sa o nástroj, ktorý si na platforme iOS stiahlo cez neuveriteľných 20 miliónov používateľov a dokáže spraviť naozaj skvelé snímky s kvantom možností a nastavení.

[app]com.smugmug.android.cameraawesome[/app]

 

Contacts +

[fve]http://youtu.be/_wW8ACAABiU[/fve]

Contacts+ je skvelá aplikácia pre správu kontaktov a telefónnych čísel s prepojením na Facebook, SMS, WhatsApp, Twitter a podobne, pričom vďaka svižnosti a príjemnému dizajnu schová do vrecka väčšinu tých predinštalovaných aplikácii kontaktov.

[app][/app]

 

Thor: TDW

[fve]http://youtu.be/R3vybalS_gk[/fve]

Je už tak trochu zvykom, že populárne Marvel komixové snímky sprevádza aj hra pre platformu Android. Momentálne je v kurze Thor a v úlohe tohto boha hromu budete likvidovať nepriateľov v hre charakterizovanej ako akčná adventúra. Odporúčame trailer.

[app]com.gameloft.android.ANMP.GloftTRHM[/app]

 

FlyBy

[fve]http://youtu.be/ViTzij7ZhRU[/fve]

FlyBy je návyková arkádovka, v ktorej budete musieť preletieť cez sériu prekážok a nástrah v náhodne generovaných úrovniach. Svoje top skóre bude porovnávané v tabuľke s ostatnými svetovými hráčmi.

[app]com.me.GDXEngine[/app]

 

Tonia

[fve]http://youtu.be/d-wR2gOeRJk[/fve]

Hra ktorej musíte spievať? Prečo nie. Tonia Vás bude pozorne počúvať a vy jej budete musieť zahmkať respektíve zaspievať známu melódiu. Spievaním budete dopĺňať energiu a tak postupovať do ďalších levelov, ktoré budú náročnejšie a náročnejšie.

[app]com.commontimegames.Tonia[/app]

 

Decromancer

[fve]http://youtu.be/5CbmNdzhe9o[/fve]

Čo by sa stalo, keby boli všetky druhy rovnako inteligentné ako ľudia? Zistíte to v tejto takticko-bojovej kartovej hra, ktorá sa postará o dobrodružstvo v zaujímavom príbehu.

[app]com.unit9.decro[/app]

 

Star Wars: Tiny Death Star

[fve]http://youtu.be/dxHeXHk2N5E[/fve]

Štúdio Disney Mobile v spolupráci s LucasArts a Nimblebit (tvorcovia hry Tiny Tower) uviedlo do obchodu Google Play Store hru s tématikou obľúbenej vesmírnej ságy Star Wars v retro grafike.

[app]com.lucasarts.tinydeathstar_goo[/app]

zdroj: Goolge Play