Úvod Novinky Orange spúšťa nové balíky mobilného internetu, novinkou je zdieľanie dát medzi dvomi...

Orange spúšťa nové balíky mobilného internetu, novinkou je zdieľanie dát medzi dvomi zariadeniami

13

Rútia sa na nás Vianočné sviatky a je to cítiť. Nie, že by vonku začalo pekne snežiť a dokonca zatiaľ nefungujú ani vianočné trhy. Väčšinou to spoznáme vďaka tematických reklám rôznych operátorov, či už v televízii alebo niekde inde.

Orange nezaháľal a predstavil dvojicu zaujímavých balíčkov mobilného internetu s jednou vychytávkou – zdieľaním dát pre niekoľko zariadení. Stačí Vám teda zakúpiť jeden balíček mobilného internetu a využiť ho môžete hneď na dvoch zariadeniach.

Čo sa samotných balíčkov týka, na výber máte možnosť 900MB za 12€ mesačne a 6 000MB dát za 20€ mesačne.

Zvyšok špecifikácií týchto balíčkov už taký príjemný nie je. Maximálna rýchlosť nepresiahne 14,4Mbit/s (sťahovanie) a 512kbit/s (nahrávanie). Ak si balíček vyčerpáte, pripraviť sa musíte na nepríjemné spomalenie na 64 kbit/s, čo však neplatí pre Orangemail, kam sa dostanete zaručene vždy.

Ak zdieľanie dát medzi dvomi zariadeniami nepotrebujete, ušetríte 2€ na mesiac. Balíček „Štart“ Vás výjde na 9,99€, zatiaľ čo „Klasik“ si môžete zakúpiť za 17,99€. Ak si chcete službu zdieľanie dokúpiť už pre prebiehajúci program, Orange Vám k faktúre pripočíta 3€.

Aký balíček mobilného internetu využívate Vy a u ktorého operátora? Ste s ním spokojní?

Zdroj: Tlačová správa