Úvod Výrobcovia HTC HTC predstavil dual SIM verziu HTC One s 64GB microSD kartou za...

HTC predstavil dual SIM verziu HTC One s 64GB microSD kartou za 595€

4

HTC dnes predstavil dual SIM verziu svojej populárnej vlajkovej lodi HTC One, ktorá okrem podpory dvoch SIM prináša aj podporu microSD až do kapacity 64GB.

Cena za toto zariadenie je pre britský trh £494,99, čo je v prepočte približne 595€. Obe nové možnosti sa dali zrealizovať vďaka vymeniteľnému zadnému krytu, ktorý však neponúka možnosť výmeny batérie.

HTC tvrdí, že sa novým zariadením snaží osloviť hlavne cudzincov, študentov a podnikateľov. My si však myslíme, že podpora dvoch SIM kariet a microSD kariet osloví oveľa širší okruh ľudí.

Čo sa ostatných špecifikácií týka, tam sa veľa nezmenilo. Dual SIM verzia HTC One má rovnaký čipset Snapdragon 600, 2GB RAM a tak isto aj ultrapixelový fotoaparát. Softvérovo je zariadenie vybavené Android Jelly Bean a Sense 5. Android 4.4 zatiaľ bohužiaľ nečakajte.

Zariadenie sa dá predobjednať len v Británii, dostupnosť v ďalších krajinách momentálne známa nie je. Čo však hovoríte na tento krok? Je to smer, ktorým by sa mal HTC vybrať? Páči sa Vám nový model?

Zdroj: PocketLint via TNW