Úvod Novinky Telekom ponúka mobilný internet do Veľkej noci zdarma, či notebooky a tablety...

Telekom ponúka mobilný internet do Veľkej noci zdarma, či notebooky a tablety od 1€

4

Telekom dnes predstavil sériu nových ponúk, ktoré, trúfam si odhadnúť, odštartovali vianočné ponuky.

Na výber máte trojicu lákadiel, ktoré zahrňujú dátovo neobmedzené programy za 0€ do Veľkej noci, tablety a notebooky už od 1€, či mobilný internet bez záväzkov s nižšou cenou štartovacieho balíčka.

Poďme si to celé zhrnúť a rozobrať podľa samotných ponúk.

Mobilný internet do Veľkej noci zdarma

Telekom dnes predstavil novinku v podobe možnosti využívania mesačných programov zdarma a to počas prvej časti záväzku, nielen pokiaľ súčasne využívajú hlasový paušál, ale aj samostatne. Do Veľkej noci pritom nezaplatíte nič, po Veľkej noci sa ceny vrátia na štandardné ceny, ktoré sú priblížené nižšie.

mobilnyinternet

Ponuka notebookov a tabletov od 1€

Do ponuky Telekom už tradične zaradil aj akciové notebooky a tablety. Tentokrát budete mať na výber štyri zariadenia a to menší notebook Acer Aspire V5 121, dvojicu notebookov s 15.6 palcovým displejom – Acer Aspire E1 a výkonný Lenovo ThinkPad Edge 530C a nechýba ani ultratenký Acer Aspire V5 471. Jedinou zlou správou je fakt, že tento benefit nie je možné kombinovať s internetom zdarma do Veľkej noci.

Ak by ste si radšej vybrali tablet, na výber máte hneď tri a to Samsung Galaxy Tab 2 7.0, Google Nexus 7 a Samsung Galaxy Tab 2 10.1. Okrem toho Telekom zlacnil aj ich cenu pri nižších programoch.

neobmedzenyinternetnotebooky

 

neobmedzenyinternettablety

Mobilný internet bez záväzkov

Zmenou prešiel aj mobilný internet bez akýchkoľvek záväzkov, ktorý je opäť o čosi lacnejší. Od 15. októbra bude stáť štartovací balíček len 25€. Ten obsahuje 3G USB modem, SIM kartu a úvodný kredit 9€. Za kredit si môžete kúpiť objem dát, ktoré nesú rôznu dĺžku platnosti podľa tabuľky nižšie.

internetbezzavazkov

Zdroj: Tlačová správa