Úvod Novinky Zákazníci O2 v UK získali ročné predplatné prémium-účtu Evernote

Zákazníci O2 v UK získali ročné predplatné prémium-účtu Evernote

0

Operátor O2 oznámil, že zákazníkom v UK (Spojené kráľovstvo), v rámci novej spolupráce s populárnou službou Evernote, ponúka 12-mesačné prémiové účty v hodnote £35. Samozrejme zdarma. Aktivovať si ich tak môžu prostredníctvom web-stránky operátora. O dostupnosti podobnej špecialitky v iných krajinách zatiaľ nič nevieme.

„V O2 veríme, že prinesieme digitálne zážitky pre našich zákazníkov, aby mohli žiť viac prospešný život, a naša spolupráca s Evernote je ďalší príklad, ako z toho robíme realitu“

Evernote O2Služba Evernote ponúka virtuálny priestor na efektívnejšiu organizáciu, uchovávanie či synchronizáciu informácií (poznámok), zvláda taktiež činnosti šikovného manažéra úloh a dokáže toho ešte oveľa viac, čo ocenia predovšetkým produktívni užívatelia. K dispozícii je samozrejme aj Android aplikácia pre lepší prístup a jednoduchšie využívanie služieb z mobilných zariadení. Evernote je zdarma, no ak patríte medzi náročnejších a chcete hneď niekoľko výhod navyše (napr. možnosť efektívnejšie spolupracovať s kolegami, offline poznámky, vyššiu kapacitu virtuálneho priestoru atď.) budete si musieť aktivovať už spomínaný prémiový účet za 5 eur mesačne, resp. 40 eur ročne.

[app]com.evernote[/app]

Zdroj: news.o2.co.uk via cultofandroid.com
Foto: evernote.o2.co.uk, blog.evernote.com