Úvod Hry Zažite intergalaktické súboje v Sky Gamblers: Air Supremacy

[Novinka na Google Play] Zažite intergalaktické súboje v Sky Gamblers: Air Supremacy

3

Po úspešnom minulom dieli série Sky Gamblers pomenovanom Rise of  Glory vydanom pred viac ako rokom, ktorý bol zasadený do prostredia prvej svetovej vojny, prichádza ďalší diel – Sky Gamblers: Air Supremacy.

Hra z dieľne Namco-Bandai Vás vezme do neďalekej budúcnosti, kde sa po oblohe preháňa zmes súčasných moderných stíhačiek a mimozemských votrelcov. Hra ale nie je až tak sci-fi ako ju trailer vykresľuje, pretože pôvodná kampaň vydaná pred 18 mesiacmi na zariadenia s iOS bola zameraná na likvidovanie konvenčných pozemných a vzdušných cieľov.

[fve]http://www.youtube.com/watch?v=xJsfRK0muAo[/fve]

Grafika hry je naozaj pekne spracovaná, a hoci textúry terénu a okolitého prostreda mohli dostať viacej starostlivosti, tieto nedostatky sú dohnané výbornými efektami zbraní a manévrov, dobrým osvetlením a peknými modelmi lietadiel.

Čo sa ovládania týka, to je prispôsobené arkádovému štýlu celej hry a je celkom intuitívne a jednoduché. Na výber máte z niekoľkých typov ovládania, či už zjednodušené pomocou virtuálneho joysticku, alebo pomocou kombinácie nakláňania telefónu a gest, takže ovládať lietadlo pre Vás nebude ťažké, či už ste v tomto smere začiatočník s „kostrbatým“ letom, alebo letecké eso s rokmi skúseností v leteckých simulátoroch. Arkádovosti hry odpovedá aj fyzika lietadiel, ktorá tak trochu pripomína fyziku z kreslených seriálov, no leteckí nadšenci si v dostupných manévroch isto rozpoznajú reálne predlohy a nechýba ani legendárna Pugačevova Kobra.

sgas1 sgas2 sgas3 sgas4

Hra je na Google Play dostupná zdarma, no sú v nej prítomné reklamy a za neskoršie misie a lepšie lietadlá si budete musieť priplatiť pomocou in-game nákupov, ktoré nepatria medzi najlacnejšie. Na druhú stranu je v hre prítomný prepracovaný multiplayer, ktorý ponúkne ako hru cez internet, tak lokálne v rámci Wi-Fi, co-op aj competetive mód. Sky Gamblers: Air Supremacy je kompatibilná so zariadeniami s Android 2.3.3 a vyššie, ale pozor pri preberaní, pretože má ohromných 1.8GB.

Poznáte ďalšie dobré hry s leteckou tematikou? Podeľte sa s ostatnými v diskusii.

[app]com.namcobandaigames.sgas[/app]

Zdroj: Google Play via AndroidPolice