Úvod Konkurencia Nokia naplánovala podujatie v Abu Dhabi. Predstaví aj tablet?

Nokia naplánovala podujatie v Abu Dhabi. Predstaví aj tablet?

0

Nokia na sociálnej sieti Twitter prostredníctvom oficiálneho profilu zverejnila informáciu, že už o niekoľko dní hosťuje vlastné podujatie v Spojených Arabských Emirátoch, konkrétne v emiráte Abu Dhabi. Očakávajú sa nové smartfóny a v kuloároch koluje aj klebeta o nejakom-tom tablete.

22. októbra podľa všetkého odhalí fínska spoločnosť Nokia svetu zopár technologických noviniek. Na svoje by si mali prísť najmä milovníci operačného systému Windows Phone.

Reklamný obrázok v zverejnenom „twíte“ nepodáva žiadne bližšie informácie okrem dátumu, miesta konania a pár hashtagov ako #human #inspired či #innovationreinvented. Obrázok však sprevádza na Twitter.com ešte tento text „V spoločnosti Nokia veríme v technológii, ktorá nás robí viac ľudskejšími„.

Pred nedávnom obehla svet správa, že mobilné oddelenie vrátane niekoľkých služieb tohto skautíka v mobilných technológiách odkúpil americký Microsoft. Mohli za to údajne neuspokojujúce obchodné výsledky. No i napriek tomu Nokia hosťuje o pár dní svoje vlastné podujatie, kde pravdepodobne oficiálne predstaví niekoľko nových Lumia smartfónov s prvým tabletom, nesúcim prestížnu značku z Fínska.

Zdroj: twitter.com via allthingsd.com
Foto: Diskusia na nokia.com