Úvod Novinky AndroidPortal.sk spúšťa spoluprácu so Zoznam.sk

AndroidPortal.sk spúšťa spoluprácu so Zoznam.sk

33

Ako ste si už určite všimli, AndroidPortal.sk v posledných dňoch prešiel menšou zmenou. Na pravej strane menu sa objavilo logo Zoznam.sk a naša adresa sa po zadaní androidportal.sk automaticky zmenila na androidportal.zoznam.sk. Ak Vás zaujíma čo sa stalo a prečo je tomu tak, čítajte ďalej.

V prvom rade chcem poďakovať Vám, našim čitateľom, bez ktorých by to nebolo možné. Celá redakcia sa cíti poctená, že si na prečítanie noviniek, zaujímavostí, recenzií a rôznych tipov na aplikácie, či hry nájdete svoj čas. Podľa informácií, ktoré máme sa na AndroidPortal vracia približne 70% všetkých návštevníkov, z čoho máme obrovskú radosť. Vážime si to a platí to pre Vás všetkých, aj pre tých, ktorí k nám chodia aby hanili Android :)

Počas posledných dvoch rokov nášho pôsobenia sme prešli niekoľkými zmenami, všetky z nich sme podstúpili aby sme Vám boli schopní ponúknuť viac kvalitného obsahu. Spolupráca so Zoznam.sk pritom nie je výnimkou.

Čo sa nášho webu týka, stále nás nájdete na adrese „AndroidPortal.sk,“ ktorá sa pri zadaní automaticky zmení na „androidportal.zoznam.sk.“ Nemenia sa ani články, ktoré budeme pridávať rovnako ako doteraz. To isté platí aj o vedení celého webu, ako aj o celkovom prístupe k našej práci, chcem Vás ubezpečiť, že AndroidPortal.sk je aj naďalej v našich rukách a to nemienime meniť.

Spoluprácou so Zoznam.sk však našim redaktorom zabezpečíme finančnú odmenu, ktorú si za svoj čas strávený pripravovaním článkov, recenzií a tipov určite zaslúžia. Okrem toho veríme, že sa dostaneme do povedomia väčšieho počtu ľudí, vďaka čomu zvýšime šancu presadenia sa na česko-slovenskom trhu.

Expertíza je v dnešnej dobe obrovskou výhodou a tak veríme, že zdroje, ktoré nám Zoznam.sk ponúkne využijeme čo najlepšie tak, aby sme pre Vás pripravovali viac a viac kvalitného obsahu.

Na záver by som Vám chcel poďakovať za ústretovosť a trpezlivosť za posledných pár dní. Web totiž prechádza poslednými úpravami a spoločnými silami sa snažíme „vyžehliť“ posledné chybičky krásy.

Ak by ste mali prípadné návrhy na vylepšenie, dajte nám ich vedieť nižšie v diskusii, poprípade emailom na redakcia@androidportal.sk, radi si ich prečítame.