Úvod Hry Chytľavá motokrosová arkáda Trial Xtreme 3

[Tip na hru] Chytľavá motokrosová arkáda Trial Xtreme 3

0

Trial Xtreme 3 je parádna arkáda, ktorá zaujme nielen motokrosových nadšencov, a keď niekoho raz chytí, dokáže ho držať peknú chvíľku.

Cielom tejto hry je dostať sa bez újmy na zdraví motorkára na koniec nie vždy uplne jednoduchej trate (újmou rozumejte akýkoľvek kontakt motorkára s okolitým terénom) a cestou pozbierať všetky tri hviezdičky. Tie sú často na zle dostupných miestach. Ak dôjde pri týchto pokusoch o pozbieranie k nehode, na každej trati sú rozmiestnené 3 checkpointy, no každé ich využitie sa trestá penalizáciou 2 sekundy.

Hra ponúka peknú grafiku, jednoduchú hrateľnosť a vo verzii zdarma sľubuje až 32 úrovní z celkových 96, ktoré sú rozdelené do piatoch lokácií. U jednotlivých dráh samozrejme postupne rastie obtiažnosť a pri niektorých sa hráč aj pekne zapotí a možno chytí aj nejaký ten menší záchvat zúrivosti, ale s troškou tréningu nejde o nič neprekonateľné.

ss (2013-10-07 at 08.15.13) ss (2013-10-07 at 08.15.49) ss (2013-10-07 at 08.16.18)

 

Súťaživcov istotne poteší prepojenie s Facebookom, kde bude Vaša hra chcieť zdielať Vaše skóre, no najmä je tu možnosť vyzvať Vašich priateľov, alebo úplne náhodného hráča.

Hra je dostupná na Google Play zdarma, pričom plná hra sa odomyká pomocou in-app nákupov. Dokúpenie zamknutých úrovní v každej lokácii stojí 0,99€, čo nie je málo, ale po chvíli usilovného odmietania ponúk na kúpu, prišla ponuka kúpiť všetky uzamknuté úrovne za 1,99€, čo nie je tak zlá cena pri takto chytľavej hre. K nákupu úrovní dostene aj hernú menu, za ktorú si potom môžete kúpiť lepšiu motorku, alebo vylepšiť vzhľad.

[app]com.x3m.tx3[/app]

Ak sa Vám na prvý pohľad hra páči, neváhajte zamieriť na Google Play.