Úvod Aplikácie YouTube vylepší komentáre pomocou Google+

YouTube vylepší komentáre pomocou Google+

4

To, že návšteva diskusie takmer akéhokoľvek YouTube videa na Vás zanechá vrásky a chuť odtiaľ okamžite odísť už vieme dávno. YouTube je známy tým, že sa po ňom pohybujú najväčší „trollovia“ internetu. To by sa však už čoskoro mohlo zmeniť, keďže dnes ohlásili nový plán ako tomu predísť. Ako inak, obsahuje integráciu s Google+.

Nie sú to však žiadne novinky. Pri komentároch im to už predsa fungovalo v Google Play store, kde po zavedení komentárov prepojených s Google+ zavládol relatívny kľud a poriadok. Prečo však Google+? Okrem zvýšenia jeho návštevnosti to má ešte niekoľko výhod.

Keďže o Vás Google vie viac, než ktokoľvek iný, bude Vám schopný zobraziť tie „najrelevantnejšie“ komentáre, zatiaľ čo zvyšok posunie na nižšie poschodia. Komentáre budú okrem toho zoskupené podľa diskusie, odpoveď na svoj alebo niekoho iného komentár tak nebudete musieť beznádejne hľadať v kope ďalších komentárov. Potešia sa aj tvorcovia, ktorým YouTube ponúkne jednoduchšiu moderáciu diskusie.

kidpresident

Nové komentáre sa na YouTube objavia do konca roka. V novembri sa chystá aj spustenie novej aplikácie, ktorá disponuje novým offline módom, kde stiahnuté videá môžete pozerať ešte 48 hodín po ich stiahnutí, všetko legálne.

Zdroj: YouTube via Phandroid