Úvod Novinky Samsung Galaxy Note 3: Cena prevyšuje naše očakávania, blíži sa k 800€

Samsung Galaxy Note 3: Cena prevyšuje naše očakávania, blíži sa k 800€

28

Keď Samsung predstavil tretiu generáciu Galaxy Note 3, vedeli sme, že to nebude lacné. Okrem obrovského a nekompromisného výkonu totiž ponúka niekoľko skutočne unikátnych softvérových funkcií, ktoré sú špecifické pre radu Galaxy Note. Okrem toho Samsung zapracoval aj na spracovaní samotného zariadenia a zadnú stranu dokonca nahradil falošnou kožou, ktorá v ruke podľa mnohých pôsobí veľmi príjemne.

Teraz však zverejnil cenu, za ktorú ho plánuje predávať. Tá sa vyšplhala na úžasných £649, čo je v prepočte približne 770€. Okrem toho zverejnil aj cenu inteligentných hodiniek, ktoré si taktiež môžete predobjednať. Vaše môžu byť už za £299, čo je v prepočte 355€.

Ak sa rozhodnete zakúpiť obe zariadenie, dostanete miernu zľavu. Obe zariadenia môžu byť Vaše už za £848, čo je v prepočte 1,006€.

Tak, ako to už býva zvykom, ceny u operátorov by mali byť o niečo nižšie, no vzhľadom na to, aké ponuky niektorí z nich prezentujú, veľké zľavy nečakajte. Jedná sa teda o veľmi zložitú situáciu pre väčšinu spotrebiteľov, ktorí si chceli zaobstarať najnovší Galaxy Note, či výdobytok modernej technológie v podobe inteligentných hodiniek Galaxy Gear.

Ako to vidíte Vy? Prehnal to Samsung alebo je to adekvátna suma vzhľadom na spracovanie ich zariadení, či už hardvérové alebo softvérové?

Zdroj: Samsung UK via PhoneArena