Úvod Novinky Aplikácie Piatková porcia Android aplikácií 53.

Piatková porcia Android aplikácií 53.

1

Piatok je opäť tu a sním aj 53. diel nášho seriálu, ktorý prináša opäť pár tipov na zaujímavé aplikácie a hry. V tom dnešnom nájdete nástroje na správu hesiel, správu aplikácií alebo nástroj na sledovanie všemožných výkonnostných parametrov zariadenia.

Nebude chýbať nový hudobný prehrávač, „plávajúce“ upozornenia, užitočná skenovacia aplikácia alebo doplnkové nastavenia ale len pre majiteľov zaradení Note 2 a Galaxy S4 s rootom.

Herný svet tentokrát zastupujú tri kúsky v podobe retro hry s minecraft námetom, ovenčenej klasiky likvidovania blokov a titul pre trénovanie zručnosti parkovania.

Pekný víkend!

 

PassWallet

[fve]http://youtu.be/75gwHJKBPWA[/fve]

PassWallet bezpečne ochráni všetky vaše heslá a PIN kódy pomocou  256-bitového šifrovania, ponúka plávajúce okná pre ľahké kopírovanie, cloud synchronizáciu alebo napríklad „neviditeľný“ režim. V dnešnej dobe je bezpečnosť je dôležitá a preto by ste aplikáciu mali vyskúšať na čo je Vám k dispozícii 30-dňová bezplatná skúšobná verzia.

[app]com.handyapps.passwordwallet[/app]

 

NicePlayer BETA

Výber_048

Hudbu v smartfóne dnes „nosí“ každý a kvalitný hudobný prehrávač je povinnosťou. NicePlayer je relatívna novinka v Play Store a preto aj nesie dočasné označenie BETA. Ponúka štandardné funkcie ako všetky hudobné prehrávače no líši sa dizajnom, ktorý je poňatý v Holo štýle typickým pre Google.

[app]com.kiboweb.android.niceplayer.beta[/app]

Portal (Floating Apps) [BETA]

[fve]http://youtu.be/y83jMaiwgeE[/fve]

Multitasking je úžasná vec a práve aplikácia Portal je toho dôkazom. Portal Vám umožní mať na obrazovke niekoľko takzvaných plávajúcich upozornení respektíve mini widgetov na aplikácie ako SMS, Facebook, Twitter a ďalšie, čiže ich máte vždy po ruke a dokážete tak pohotovo reagovať tak, ako potrebujete.

[app]com.gflam.portal[/app]

 

AppWererabbit

Výber_049

App Wererabbit je sada užitočných nástrojov, ktoré vám pomôžu spravovať aplikácie a .apk súbory vo vašom smartfóne alebo tablete. Zálohy, app2SD, Cache Cleaner, zdieľanie aplikácií či ich inštalovanie.

[app]com.aw.AppWererabbit[/app]

 

Usemon (Usage monitor)

Výber_050

Sledovanie parametrov a systému zaujme nejedného Android „kutila“ a aplikácia Usemon dokáže sledovať naozaj všetko a detailne.

[app]com.iattilagy.usemon[/app]

Note 2 Hidden Settings

Výber_051

Táto aplikácia je trochu obmedzujúca, pretože je určená len pre majiteľov rootnotých Galaxy Note 2 a Galaxy S4 smartfónov. Určite sa však u nás pár takých používateľov nájde a poteší ich množstvo detailných nastavení, ktoré sú za normálnych okolností skryté.

[app]com.steinapps.note2hiddensettings[/app]

 

 Genius Scan

Výber_052

Genius Scan je skener vo vrecku, pomocou ktorého rýchlo a jednoducho oskenujete dokumenty nech ste kdekoľvek. K dispozícii sú formáty .jpeg a .pdf, pričom naskenovaný materiál môžete zdieľať na mail či cloudové služby.

[app]com.thegrizzlylabs.geniusscan.free[/app]

[app]com.thegrizzlylabs.geniusscan[/app]

 

Terraria

[fve]http://youtu.be/qS6XYJCwtJQ[/fve]

Na tejto hre si zrejme zgustnú všetci minecrafťáci, pretože sa nesie v podobnom duchu. Retro grafika je prítomná a množstvo možností budovania, kopania, skúmania ale aj bojovania Vás pripraví o pár hodín voľného času. Odporúčame video tutorial vyššie.

[app]com.and.games505.Terraria[/app]

 

Smash Brick

Výber_053

Klasika klasík, alebo ak ste mali radi staré „pinkačky“ do tehál a blokov túto hru nevynechajte. Hra má 60 úrovní, 3 režimy hrania a oproti retro kúskom z minulosti výrazne lepšiu grafiku ale aj zvuky.

[app]com.lemonmobile.smashbrick[/app]

Fire Truck Parking 3D

Výber_054

Po dlhšom čase tu máme „parkovaciu“ hru, ktorá sa dá ale aj hrať a netrpí problémami s ovládaním či grafikou ako niektoré z tohto súdka. Hra má dobré hodnotenie a vašou úlohou bude zaparkovať s hasičským autom do vymedzeného priestoru. Čaká na Vám 20 levelov a spolu 4 hasičské autá.

[app]com.vg.FiretruckParking3D[/app]

zdroj: Play Store