Úvod Novinky Android Zaujímavé zľavy Android aplikácií a hier 9.

Zaujímavé zľavy Android aplikácií a hier 9.

0

Pondelok okrem naštartovania nového pracovného týždňa priniesol aj pár zaujímavých aplikácií a hier, ktoré je možné momentálne stiahnuť za zvýhodnenú cenu.

Pozrite sa teda, ktoré to sú.

Reading Trainer

Výber_081

 

Chcete sa zlepšiť v čítaní, pozornosti a sústredení sa? Dopomôcť by Vám k tomu mala táto aplikácia, ktorá je v 50 percentnej zľave za 1, 49 €. Lokalizovaná je žiaľ iba do angličtiny.

[app]com.heku.readingtrainer[/app]

 

Perfectly Clear

Výber_082

Prečo neurobiť peknú fotku ešte krajšou? Tento nástroj krásne vyčistí a upraví nezrovnalosti na fotografiách za zlomok času a momentálne aj ceny.

[app]de.worldiety.athentech.perfectlyclear[/app]

Cyber Knights RPG Elite

[fve]http://youtu.be/bNDdWk0WNds[/fve]

Ťahové taktické RPG v retro štýle poteší nejedného hráča. V úlohe Cyber rytiera budete vo svete budúcnosti bojovať proti nepriateľským gangom a organizáciam. Všetko za 0,99 €.

[app]com.tresebrothers.games.cyberknightselite[/app]

 

Glory of Generals HD

[fve]http://youtu.be/A2yZyO-Nulg[/fve]

Vojenská stratégia z obdobia druhej svetovej vojny ponúka až 60 kampaní na štyroch bojiskách v lokáciach, ktoré sú založené na podkladoch reálnych máp. Hra navyše obsahuje online multiplayer čo robí hru ešte zábavnejšou.

[app]com.easytech.gogh[/app]

 

Giana Sisters

[fve]http://youtu.be/5rsDHyvUYbw[/fve]

Ak ste hrávali kedysi v dávnych dobách Super Maria táto hra Vám bude určite sympatická. 80 misií, 32 retro úrovní, legendárny soundtrack a konfigurovateľné ovládanie čakajú len na Vás.

[app]com.kaasa.gianasisters[/app]

 

zdroj: Google Play