Úvod Novinky Takto vyzerá aplikácia pre správu inteligentných hodiniek Samsung Galaxy Gear

Takto vyzerá aplikácia pre správu inteligentných hodiniek Samsung Galaxy Gear

3

O inteligentných hodinkách sa v médiach po celom svete napísalo toľko článkov, že by sme pomaly, ale isto, mohli publikovať zbierku románov. Doteraz sme však nevideli jediný kúsok skutočného dôkazu, ktorý by naznačoval, ako vyzerajú alebo ako sa správajú. Dneškom sa to však mení, keďže skupina @evleaks na svetlo sveta vypustila dva screenshoty, na ktorých sú vyobrazené aj hodinky Galaxy Gear.

Jedná sa o aplikáciu pre správu hodiniek. Na screenshotoch vidíte, ako pomocou NFC bude prebiehať spárovanie zariadení. Okrem toho vidíme prvé aplikácie, ktorými budú hodinky disponovať.

samsung-galaxy-gear-manager

Medzi aplikáciami sa nachádza aj položka „My Apps,“ čo by naznačovalo, že aplikácie pre Galaxy Gear na Google Play nebudú dostupné vôbec. to by sa zhodovalo s domnienkami o tom, že Samsung sa bude aj naďalej snažiť ponúkať čo najviac exkluzívnych aplikácií cez ich vlastný obchod.

Hodinky Galaxy Gear by mali byť predstavené už na IFA 2013. Čo na to hovoríte? Zaujíma Vás koncept inteligentných hodiniek? Nedávne informácie naznačujú, že ich batéria vydrží len 10 hodín. Je to podľa Vás dosť?

Zdroj: Twitter via AndroidPolice