Úvod Dohady Sony Honami: Prvá fotografia potvrdzuje 20MPx fotoaparát

Sony Honami: Prvá fotografia potvrdzuje 20MPx fotoaparát

0

Jeden z najočakávanejších smarfónov druhej polovice tohto roka je určite Sony i1 Honami. Jedná sa o smarfón, ktorý disponuje nadpriemerným fotoaparátom. Konkurovať sa bude snažiť modelom ako Nokia Lumia 1020, či Samsung Galaxy S4 Zoom. Len včera sa na Google+ objavila fotografia, ktorá údajne pochádza zo spomínaného ‚kamerofónu.‘

Toto potvrdenie pochádza z EXIF dát a aj napriek tomu, že sa dajú celkom ľahko oklamať je to lepšie ako nič. Fotografia bola údajne odfotená pomocou C6902, čo je verzia bez LTE, ktorá je určená pre indický trh. Fotoaparát, ktorým smarfón disponuje ponúka 20.65MPx senzor s clonou f/2.0.

honamiexif

Čo sa špecifikácií týka, tam nový model od Sony za konkurenciou rozhodne nezaostáva. Sony i1 Honami ponúka päť palcový Full HD triluminos displej s technológiou X-reality. O výkon sa stará 2.2GHz procesor Qualcomm Snapdragon 800, 2GB RAM a 16GB vnútornej pamäti, ktorá sa dá rozšíriť pomocou microSD slotu. Výdrž má na starosti 3,000mAh batéria. Zariadenie má ‚bežať‘ pod Android 4.2.2.

honamifotka

Novinka od Sony by sa mala tak, ako zvyšok očakávaných zariadení objaviť už 4. septembra priamo v Berlíne na IFA 2013. O IFA 2013 budeme informovať, takže si nás nezabudnite naladiť. Čo ale hovoríte na i1 Honami? Môže byť alebo Vám nízky počet megapixelov žily netrhá?

Zdroj: TaylorLi via PhoneArena