Úvod Aplikácie Piatková porcia Android aplikácií 48.

Piatková porcia Android aplikácií 48.

0

Piatok opäť doletel závratnou rýchlosťou a s ním aj náš seriál výberu aplikácií a hier. V tom dnešnom nájdete užitočný nástroj na presun obsahu smartfónu, widget, vďaka ktorému budete mať všetko pod kontrolou, widget na ovládanie hudby, mini launcher na quick spúšťanie aplikácií, či šikovného facebookového klienta.

Hráčov poteší posielanie smartfónu do neba, akčná matka predstavená, retro návykovka v tower defense štýle, či hororová adventúrka.

Pekný víkend!

Motorola Migrate

Obrazovka z 2013-08-08 11:20:28

Aplikácie „veľkých hráčov“ vždy stoja za to a jednou z nich je aj Migrate od Motoroly. Pri výmene alebo kúpe nového smartfónu Vás čaká dôležitá úloha. Fotky, videá, kontakty, správy…všetko treba presunúť do nového zariadenia. Motorola Migrate Vám tento proces uľahčí a presunie všetko, dokonca ja históriu hovorov. Všetko bezdrôtovo.

[app]com.motorola.migrate[/app]

 

All-in-One Agenda

[fve]http://youtu.be/hwT28Gi-KtE[/fve]

All-in-One Agenda je vlastne multifunkčný widget, ktorý zobrazuje všetky dôležité udalosti vašeho digitálneho života. Nezmeškáte tak naplánované stretnutia v kalendári, udalosti na Facebooku, narodeniny priateľov či rodiny alebo získate dokonca informácie o počasí. Viac na videu.

[app]com.allinoneagenda[/app]

 

Twisty Launcher

Obrazovka z 2013-08-08 11:28:59

S Twisty Launcher-om bude spúšťanie aplikácií doslova hračkou. Dva krát „hrknite“ smartfónom do ľavej strany a spustí sa Vám fotoaparát. Rýchle a jednoduché. Samozrejme to nezostáva len pri fotoaparáte a k dispozícii máte široké možnosti konfigurácie a nastavení.

[app]com.prometheusinteractive.twisty_launcher[/app]

 

Floating Music Widget

unnamed

Ovládanie hudby na lockscreen obrazovke je bezpochyby užitočná a pohodlná funkcia. Čo takto mať hudbu pod kontrolou vždy a všade? Pomocou tohto widgetu môžete prepínať či zastaviť prehrávanie hudby vždy a za každých okolností či otvorenej aplikácií.

[app]com.woodblockwithoutco.floatingmusicwidget[/app]

 

Klyph for Facebook

Obrazovka z 2013-08-08 11:41:59

Facebook je najpopulárnejšia sociálna sieť a jej natívna Android aplikácia nemusí vyhovovať každému. To dáva priestor pre rôznych klientov a jedným z nich je aj Klyph. Aplikácia ponúka pekné prostredie, hladký chod a vyzerá podobne ako aplikácia Google+ sociálnej siete.

[app]com.abewy.klyph_beta[/app]

 

S.M.T.H

[fve]http://youtu.be/pXr84w1cWIU[/fve]

Túto hru sme Vám priniesli tento týždeň vrámci „tipu na aplikáciu“ a ak ste ju náhodou prehliadli, znovu ju dávame do pozornosti. Jej koncept je zaujímavý a autorom je český vývojár, s ktorým sme spravili krátke interview. Viac o hre, jej vzniku a pár zaujímavostí v článku TU.

[app]com.carrotpop.www.smth[/app]

 

Nun Attack: Run & Gun

[fve]http://youtu.be/mHim4SOI0LY[/fve]

V tejto zábavnej hre budete musieť v úlohe drsnej mníšky likvidovať nepriateľov a vyhýbať sa všemožným prekážkam s dosiahnutým čo najvyšším skóre. Princíp hry je jednoduchý a milión krát použitý v iných hrách, no stále skvele zabaví.

[app]com.frimastudio.RunAndGun[/app]

 

Retro Space TD

[fve]http://youtu.be/VTl2ThJCP7w[/fve]

Bráňte svoju planétu pred masívnym náletmi mimozemských nepriateľov v tejto zaujímavej tower defense žánrovej hre. Hra je poňatá v retro štýle o čom svedčí 8-bitová grafika a soundtrack dôb minulých. Poteší množstvo veží, ich vylepšenia a veľa misií.

[app]com.dracollc.spacedefensefree[/app]

 

Tower of Evil

unnamed (1)

ZA 0,75 € získate herný titul, ktorý by sa dal špecifikovať ako puzzle adventúra s prvkami nejakého toho boja. Hra ponúka pohľad prvej osoby, 3D grafiku, hororové prostredie väznice, z ktorej musíte uniknúť.

[app]com.mmztech.devilbox[/app]

zdroj: Google Play Store