Úvod Dohady Objavili sa fotografie 5.7 palcového displeja Samsung Galaxy Note 3 vo vysokej...

Objavili sa fotografie 5.7 palcového displeja Samsung Galaxy Note 3 vo vysokej kvalite

2

O Samsung Galaxy Note 3 sa už čo to popísalo, a to aj napriek tomu, že väčšina výrobcov (pozerám sa na Vás v LG!) sa snaží svoje zariadenie uchovať čo najdlhšie v tajnosti. Samsungu sa to v poslednej dobe nedarí, čoho dôkazom sú aj fotografie displeja, ktorým má údajne disponovať ich novinka.

Štvrtý september je deň čo deň bližšie, a tak sa pomaly, ale isto začínajú stupňovať aj uniknuté informácie. O Galaxy Note 3 vieme takmer všetko, až na dizajn, ktorý sa Samsungu darilo udržať v tajnosti. Dnešné informácie sa venujú práve jemu, keďže zobrazujú zariadenie v celej jeho kráse.

Po rýchlom prezretí som rád, že sa Samsung rozhodol pre užšie rámiky (po bokoch len 2.2mm) vo všetkých smeroch. Momentálne sa nedá celkom odhadnúť, ako bude po „zlepení dokopy“ vyzerať, no z obrázkov to vyzerá tak, že čoraz viac a viac sa začína predlžovať do výšky s menej zaoblenými rohmi.

Fotografie vyzerajú vierohodne, no pred oficiálnym predstavením sa potvrdiť rozhodne nič nedá. Čo na to hovoríte Vy? Prekvapil Vás Samsung príjemne alebo ste naopak sklamaní? Dajte nám Váš názor vedieť nižšie v diskusii.

galaxynote2 galaxynote1

galaxynote3 galaxynote6 galaxynote5 galaxynote4

Zdroj: EtradeSupply via PhoneArena