Úvod Dohady G Pad od LG: 8.3 palcový Full HD displej a Qualcomm Snapdragon...

G Pad od LG: 8.3 palcový Full HD displej a Qualcomm Snapdragon 800

1

Len pár dní po tom, ako sa o pripravovanom tablete od LG G Pad vynorili prvé informácie, sa na internete objavujú ďalšie, ktoré prvé domnienky celkom presne potvrdzujú.

Korea Herald je publikácia, ktorá o tablete LG G Pad vie viac, než všetci ostatní.

Nový G Pad by sa údajne mal začať vyrábať už budúci mesiac v počte 500 skúšobných kusov. Ak testy prejdú bez väčších problémov, výroba sa zvýši na 100 000 až 200 000 kusov za mesiac a to podľa záujmu spotrebiteľov.

LG by mal svoj tablet predstaviť už o pár týždňov na IFA 2013, no zatiaľ sa čaká na to, kedy a či vôbec LG rozpošle pozvánky na ich udalosť.

Tablet by mal podľa informácií, ktoré sú momentálne k dispozícii, ponúknuť 8.3 palcový displej, čo je veľkosť, ktorá rozhodne nie je, aspoň momentálne, štandardom, s Full HD rozlíšením (1920 x 1200), štvorjadrový procesor Qualcomm Snapdragon 800 a 2GB RAM.

Len pred niekoľkými dňami na tento tablet upozornil aj grécky technologický server, ktorý k svojmu článku pripojil aj špecifikácie, ktoré sa zhodujú s tými, ktoré pochádzajú zo servera Korea Herald.

Podľa údajnej veľkosti displeja bude nový tablet od LG pravdepodobne konkurovať Nexus 7, iPad mini, Kindle Fire HD a Galaxy Note 8.0. O tom, či bude nové zariadenie dostupné aj na našom trhu a koľko bude stáť, zatiaľ nevieme.

Čo na to hovoríte? Vedeli by ste si predstaviť kúpu tabletu od LG? Dajte nám vedieť v diskusii nižšie.

Zdroj: AndroidAuthority