Úvod Novinky Android ‚vyklápačka‘ od Samsungu prvýkrát na fotkách

Android ‚vyklápačka‘ od Samsungu prvýkrát na fotkách

5

Samsung-Galaxy-Folder-3Keď som prvýkrát počul o tom, že Samsung pracuje na Android vyklápačke, nevedel som, či sa mám smiať alebo plakať, poprípade tomu vôbec uveriť. Dnešné fotografie však potvrdzujú to, že juhokórejský gigant sa vracia ku záležitosti z minulosti. Nové zariadenie by sa namiesto Galaxy Folder malo volať Galaxy Golden.

Čo sa špecifikácií týka, nejde o nič viac, než priemerný mid-range telefón s čipom Snapdragon 400, ktorý tiká na 1.7GHz, duálnymi WVGA AMOLED displejmi, 2GB RAM, dvomi fotoaparátmi, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, NFC, LTE, FM rádiom, 1,820mAh batériou a Androidom 4.1.2.

Pre bežného používateľa, ktorý baží po vyklápacom dizajne sa teda podľa špecifikácií nový Galaxy Golden javí ako výborná voľba, aj keď musím uznať, že 2GB RAM je prestrelené číslo. Predpokladám, že Samsung siahne po 1.5GB alebo dokonca 1GB module.

Jedná sa však pravdepodobne o ďalší z výstrelkov Samsungu, ktorý sa skutočne všetkými svojimi silami snaží splniť tajné priania drvivej väčšiny spotrebiteľov. Podľa zdroja by mal Samsung Galaxy Golden predstaviť už tento mesiac pre ázijské trhy. Do zvyšku sveta sa tento retro kúsok pravdepodobne nedostane.

Samsung-Galaxy-Folder-2

Zdroj: GSMInsider via SamMobile