Úvod Aplikácie Zaujímavé zľavy Android hier a aplikácií 2.

Zaujímavé zľavy Android hier a aplikácií 2. [Aktualizované]

0

Sladké akcie, kto by ich predsa nemiloval? A medzi nami, Androiďákmi, najmä tie, ktoré sú v našom obchode Google Play, kde sa opäť objavilo zopár Android aplikácií a hier s oniečo nižšími cenovkami. Pripravili sme si preto ďalší stručný zoznam najlepších kúskov v akciovej ponuke pre jednoduchšiu orientáciu.

V dnešnom zozname zliav Android softvéru si určite prídu na svoje milovníci sociálnej siete Facebook, produktívni užívatelia a taktiež aj gejmeri, pre ktorých sú už prichystané dve herné pecky s bojovým nádychom. Stačí si len vybrať podľa chuti a potreby, no nezabúdajte, zľavy sú dočasné, tak sa poponáhľajte.

Aktualizácia 4.7.2013 o 17:50 – Pridané nové aplikácie a hry.

Aplikácie

Hry

Tiny Token Empires

unnamed

Trénujte svoje armády, dobíjajte svet! V Android hre Tiny Token Empires sa ocitnete v koži dobyvateľa, ktorý nemá strach pred nikým a ničím. Jeho jediným cieľom je získavať územia a zväčšovať neustále svoju bojovú silu.

[app]com.herocraft.game.tinytokenempires[/app]

Strategy & Tactics: WWII

unnamed-1

Kus našej histórie v Android zariadeniach? Áno, a to vďaka hre Strategy & Tactics: WWII, ktorá je momentálne v zľave. Prevezmite velenie nad nemeckými vojskami a získajte európu alebo rozdávajte rozkazy spojencom a ruskej armáde, s cieľom oslobodiť ju od nemeckej nadvlády. V tejto Android hre ukážete vaše vodcovské vlohy.

[app]com.herocraft.game.ww2[/app]

ezPDF

unnamed-2

Zľava až 90% na aplikáciu za takmer 8 Eur nepochybne rozveselí takmer každú zlú náladu. Android aplikácia ezPDF CLEAR ponúka bohaté možnosti a funkcie, ktoré sa využijú pri práci so súbormi typu .pdf, takže určite nemôže chýbať nikomu, kto využíva svoje Android zariadenie na zvýšenie produktivity.

[app]udk.android.reader.interactive[/app]

Vita for Facebook

unnamed

Ak navštevujete najväčšiu sociálnu sieť Facebook a už vás nabebaví oficiálna Android aplikácia, máte obrovskú príležitosti vyskúšať perfektne spracovanú alternatívu Vita. Tá disponuje prehľadným užívateľským prostredím v štýle Holo dizajnu, všetkými klasickými funkciami a nechýba ani widget na plochu pre rýchly prístup k čerstvým novinkám.

[app]com.platinumapps.facedroid[/app]

Zdroj: play.google.com via androidpolice.com