Úvod Aplikácie Zaujímavé zľavy Android hier a aplikácií 1.

Zaujímavé zľavy Android hier a aplikácií 1.

1

Na Google Play sa nachádza niekoľko stotisíc aplikácií a hier a preto je ťažké sledovať ich všetky. Pred kúpou určitej aplikácie alebo hry ma zaujíma hlavne jej cena a aj napriek tomu, že sa rádovo pohybujú v centoch, poprípade v desiatkach korún ma vždy poteší zľava.

Začnime teda po poriadku, widgetmi, úpravami a podobnými fintičkami, ktoré naše domovské obrazovky potrebujú podobne ako domovské obrazovky našich partneriek.

Beautiful Widgets Pro

widgets1 widgets2 widgets3

Ak Beautiful Widgets Pro nepoznáte, tak ide o balíček zaujímavých widgetov, ktoré si môžete upraviť skutočne podľa svojej chuti. Od počasia, kalendára až po všelijaké drobné funkcie. Vývojári pokryli skutočne všetko. Teraz dokonca v zľave.

[app]com.levelup.beautifulwidgets[/app]

HDWidgets

hdiwdgets1 hdwidgets2 hdwidgets3

Podobne, ako pri Beautiful Widgets, aj HDWidgets prináša balíček zaujímavých widgetov (miniaplikácií), ktoré oživia aj Váš Android. Okrem iného disponuje HDWidgets rozšírením Colourform, ktoré znovu definovalo slovné spojenie „farebné widgety.“

[app]cloudtv.hdwidgets[/app]

Raiden Legacy

raiden1 raiden2 raiden3

Od widgetov sa presunieme rovno k hrám. Začneme poriadnou prerábkou staručkého konceptu hry, v ktorom musíte zľava doprava a zdola nahor ovládať lietadlo, ktoré neustále strieľa a tým ničí Vašich protivníkov v podobe lietadiel. Ak tento koncept nepoznáte, neužijete si skvelú nostalgiu zabalenú do jedného zlacneného balíčka.

[app]com.dotemu.raidenlegacy[/app]

Granny Smith

granny1 granny2 granny3

Graficky pekne spracovaná hra Granny Smith, v ktorej sa ocitnete v roli staručkej babičky, ktorá si to aj napriek svojmu veku užíva na kolieskových korčuliach. Vašou úlohou bude vyhýbať sa prekážkam, zatiaľ čo budete naháňať zlodeja.

[app]com.mediocre.grannysmith[/app]

Sprinkle

sprinkle1 sprinkle2 sprinkle3

Musím povedať, že Sprinkle bola jedna z prvých Android hier, ktorá ma skutočne zaujala. Pred dvomi rokmi totiž priniesla zaujímavú grafiku, ktorú vtedy naplno vedeli využiť len výkonnejšie tablety. Pomôžte malým hasičom uhasiť zložité požiare a tí sa Vám odmenia hodinami zabitej nudy.

[app]com.mediocre.sprinkle[/app]

Sonic Jump a Sonic 4 Episode II THD

sonicjump1 sonicjump2 sonicjump3

sonicthd1 sonicthd2 sonicthd3

Ježko Sonic je známou postavičkou mnohých hier. Či už ste ho hrali na svojej prvej PlayStation, Segy, či inej hracej konzole, určite si ho užijete aj na Androide. Prvá zo spomínaných hier je v 50% zľave, na tej druhej ušetríte ešte o čosi viac.

[app]com.sonicjump.sonicjump[/app]

[app]com.sega.sonic4ep2thd[/app]

To je z dnešnej porcie zlacnených aplikácií a hier všetko, verím, že ste si vybrali a keď nie, tak sa môžete tešiť na ďalšie vydanie, ktoré bude dostupné už budúci týždeň v pondelok.