Úvod Aplikácie TicTacToe Multiplayer – populárne piškvorky v Androide

[Tip na hru] TicTacToe Multiplayer – populárne piškvorky v Androide

0

Pre pamätníkov tu máme dnes skvelý tip na Android hru – TicTacToe. Ide tak o slávne piškvorky, ktoré sú ale tentokrát v digitálnej podobe, takže si ich môže zahrať každý, kto vlastní Android zariadenie a navyše neminie ani kúsok papiera.

Android hra TicTacTie predstavuje populárnu zábavku, ktorá sa kedysi hrávala na papieroch počas školských prestávok. Tieto digitálne piškvorky si však už môžeme zahrať aj prostredníctvom dotykového displeja. Hra navyše disponuje skutočne pekným spracovaním, užívateľské prostredie sa nesie v štýle zdrapu papiera a pera a nechýbajú ani autentické zvuky čarbania na papier. Na výber je možnosť hrať proti umelej inteligencii, čiže počítaču, alebo proti skutočnému súperovi cez multiplayer vďaka Bluetooth. Pred súbojom s počítačom dostane hráč taktiež možnosť zvoliť si obtiažnosť z ľahkej/strednej/ťažkej.

unnamed-2

Piškvorky pre Android, TicTacToe, sú v obchode Google Play dostupné zdarma, tak ak hľadáte skvelú zábavku na skrátenie nudy, nemôže vám vo vašom Androide určite chýbať.

[app]com.byril.tictactoe[/app]

Zdroj: play.google.com