Úvod Aplikácie Tip na hru: Ant Raid Free – dve epizódy mravcov zdarma!

Tip na hru: Ant Raid Free – dve epizódy mravcov zdarma!

0

Vývojárske štúdio HeroCraft prinieslo do obchodu Google Play ďalšiu verziu niekoľko mesiacov starej hry Ant Raid, ktorá je tak už dostupná zdarma. Nie však úplne zdarma, užívateľ dostane len možnosť zahrať si časť z tejto pekne animovanej hry bez nutnosti platiť niekoľko centov ešte pred inštaláciou.

Android hra Ant Raid si od svojho spustenia pred pol rokom získala pomerne veľké množstvo fanúšikov. Svojím spracovaním je ale predovšetkým určená pre mladšie ročníky, čo sa však neodrážalo na cenovej politike, ktorú štúdio HeroCraft zvolilo, i keď je možné ju zakúpiť za smiešných 70 centov. Mladá veková skupina poväčšine nedisponuje možnosťou nákupu aplikácií a hier v Google Play, preto sa už objavila v obchode aj jej free verzia. Tá ponúka až 2 epizódy zdarma, tie ďalšie je potrebné si dokúpiť prostredníctvom nákupov priamo v hre.

Ant Raid dostala od vývojárov pekný herný príbeh, úžasnú 3D grafiku, pomerne jednoduché ovládanie a hernú atmosféru samozrejme dopĺňa aj kombinácia príjemnej hudby.

unnamed-1 unnamed-2

[app]com.herocraft.game.freemium.antraidgame[/app]

Zdroj: play.google.com