Úvod Aplikácie Aplikácia Google Maps aktualizovaná: Nové užívateľské prostredie, dopravné hlásenia

Aplikácia Google Maps aktualizovaná: Nové užívateľské prostredie, dopravné hlásenia [Aktualizované]

10

Bildschirmfoto 2013-07-10 um 9.48.29

Aktualizácia: Nižšie nájdete odkazy na stiahnutie pre verzie Android 4.1+ a Android 4.2+

Aktualizácia 2:  V obehu sa momentálne nachádza minimálne 6 rôznych verzií APK pre nové mapy, z ktorých je niekoľko určené pre API 16 a 17 (Android 4.1+), zatiaľ čo zvyšok je len pre API 17 (Android 4.2+). Niektoré pracujú s mdpi, niektoré s hdpi, xhdpi a xxhdpi.

Nižšie nájdete niekoľko odkazov aj pre Android 4.1, no majte na vedomí, že si môžete stiahnuť verziu, ktorú Váš smartphone nepodporuje. To znamená, že textúry s nižšou kvalitou sa bude snažiť zväčšiť, čo nebude vyzerať veľmi pekne, poprípade sa bude správať pomalšie, než by ste čakali.

Ak sa chcete vyhnúť problémom, o pár dní by sa na Google Play mala objaviť aktualizovaná verzia pre všetkých majiteľov smartphonov. Stačí ak si vtedy odinštalujete tú dnešnú verziu a z Google Play sa Vám potom stiahne verzia optimalizovaná pre Vaše zariadenie.

Originálny článok: Obľúbená Android aplikácia od internetového giganta Google, Maps, dostala pomerne významnú aktualizáciu, ktorá prináša čerstvé užívateľské prostredie, novú funkciu – „Explore“ a taktiež pribudlo aj dopravné hlásenie prinášajúce aktuálne infošky z ciest.

Cestovatelia využívajúci appku Google Maps majú dôvod na oslavu. Tá totižto dostala v novej verzii 7.0 kopu zaujímavých noviniek, medzi ktorými je aj funkcia „Explore“ na jednoduché a rýchle vyhľadávanie reštaurácií, kaviarní alebo iných, podobných podnikov. Na bezpečné a efektívne cestovanie poslúžia zase dopravné hlásenia, známe predovšetkým z aplikácie Waze, ktoré zároveň umožnia dynamické navigovanie.

unnamed-7

Aktualizácia však prebieha postupne zatiaľ len pre Android zariadenia s verziou operačného systému 4.0.3+, takže kto ju nemá momentálne k dispozícii v Google Play, môže sa jej dočkať v priebehu následujúcich dní. Nezabudnite nám potom dať vedieť, ako ste s novinkami v Google Maps spokojní.

Download

Android 4.1+

Android 4.2+

[nggallery id=322]

[app]com.google.android.apps.maps[/app]

Zdroj: play.google.com via phandroid.com