Úvod Novinky Vitajte na novom AndroidPortale!

Vitajte na novom AndroidPortale!

13

Ďalší rok ubehol ako voda a AndroidPortal je zas a znovu o rok starší. Do narodenín nám síce ostáva pár týždňov, no osláviť ich môžeme aspoň takto skromne, novým dizajnom, ktorý prináša veľa zaujímavých vylepšení.

V prvom rade sme sa zamerali na to, aby bol web bezpečnejší a aby sme znížili downtime, ktorý je nepríjemnou situáciou pre každého prevádzkovateľa.

Novinkou je, samozrejme, nový dizajn, ktorý prináša širší prehľad najzaujímavejších článkov, ktoré máte okamžite na očiach. Podobný prehľad je aj v každej z kategórií, no namiesto šiestich článkov sa zobrazujú len štyri. Sme si vedomí toho, že páčiť sa nemusí každému, s tým nič nenarobíme.

Noviniek je, samozrejme, viac, nechcem ich všetky prezrádzať, keďže som toho názoru, že pravidelní čitatelia si ich nájdu aj bez našej pomoci a verím, že sa Vám budú páčiť. Veľa z nich zatiaľ nie je nasadených.

Ak by ste našli chybu, resp. ak by niečo nefungovalo, neváhajte nám poslať email na admin@androidportal.sk a my sa situáciu budeme snažiť čo najrýchlejšie vyriešiť.