Úvod Neprehliadnite vlavo Toshiba Excite Pro, Excite Write a Excite Pure: Tegra čipy a Android...

Toshiba Excite Pro, Excite Write a Excite Pure: Tegra čipy a Android 4.2

0
Spoločnosť Toshiba prestavila tri nové tablety z jej populárnej série Excite, pričom dva z nich spĺňajú kritéria prémiových zariadení a tretí poteší dobrým pomerom cena-výkon.

Prvým z nových prírastkov je  tablet s označením Excite Pro, ktorý sa môže popýšiť 10,1 palcovým displejom s rozlíšením 2560 x 1600 (300 ppi), 2 GB pamäťou RAM a procesorom NVIDIA Tegra 4. Poteší 32 GB interné úložisko s možnosťou rozšírenia pomocou pamäťových kariet a svoje zážitky dokážete zachytiť prostredníctvom 8 Mpix fotoaparátu.

toshiba-excite-pro-press-image-1

Android nás čaká vo verzii 4.2 a od konkurencie tablet odlišuje výbava v podobe reproduktorov Harman Kardon a technológie DTS Premium Voice Pro audio. Tak isto nechýba micro USB a micro HDMI konektor.

Ďalšia novinka s označením Excite Write nesie absolútne rovnaké špecifikácie ako predošlé zariadenie Exite Pro, no rozdiel je v podpore dotykového pera TruPen, ktoré si bude rozumieť s TruNote aplikáciami.

toshiba-excite-write-press-image-1

Tretie zariadenie, Exite Pure má o niečo skromnejšie špecifikácie ale jeho plusom je priaznivá cena. Tablet má 10,1 palcový displej s rozlíšením 1280 x 800 pixelov, procesor NVIDIA Tegra 3, 1 GB pamäť RAM, 16 GB internú pamäť s podporou microSD kariet a 3 Mpix fotoaparát. Aj v tomto prístroji nájdeme technológiu DTS Premium Voice Pro audio, no už iba s obyčajnými stereo reproduktormi.

toshiba-excite-pure-press-image-1

Excite Pro bude k dispozícii s cenovkou 499$, Excite Write 599$ a Excite Pure 299 $.

zdroj: AndroidAuthortiy.com