Úvod Dohady Stane sa Samsung Galaxy Note 12 realitou? Možno

[Dohady] Stane sa Samsung Galaxy Note 12 realitou? Možno

1

Podľa technologického webu Sammobile.com má kórejsky výrobca elektroniky Samsung pripravovať v spolupráci so spoločnosťou Sharp väčší model tabletu do populárnej série Note.

Niekoľko internetových zdrojov dáva opäť chrobáka do hlavy s novými špekuláciami ohľadne 12-palcového Android tabletu so značkou Samsung. Podľa vyššie spomenutého webu tak môžeme očakávať nový mobilný produkt s operačným systémom Android a s tak trošku netradičnými rozmermi, ak by jeho displej disponoval s uhlopriečkou až s 12.2″. Mal by tak doplniť populárnu sériu tabletov a väčších smartfónov Note.

Zariadenia Samsung Galaxy Note si získali po celom svete obrovské množstvo fanúšikov, a to najmä vďaka inteligentnému stylusu s názvom S Pen. Sú výbornými spoločníkmi pre každého, kto potrebuje pomôcky na písanie alebo kreslenie vždy pri sebe a zároveň mu nie je osud našich lesov a stromov ľahostajný. Najväčší tablet v tejto sérii však ponúka zákazníkom „len“ 10-palcový displej, čo môže byť pre niekoho príliš malé. Tento nedostatok má však šancu napraviť špekulovaný tablet Galaxy Note 12 s rozlíšením displeja 2560×1600 pixelov a IGZO technológiou (Indum-Gallium Zinc Oxide), o ktorého výrobu sa má podľa webu Sammobile.com a jeho zdroja postarať spoločnosť Sharp.

Či sa stane skutočne Samsung Galaxy Note 12 onedlho realitou, uvidíme až na vlastné oči. Zatiaľ nám nezostáva nič iné, ako čakať na ďalšie, bližšie a konkrétnejšie špekulácie vo forme uniknutých fotiek na internete. Preto zostávame v pozore a v prípade čerstvých infošiek vás určite nezabudneme ihneď informovať.

Zdroj: Sammobile.com