Úvod Aplikácie Piatková porcia Android aplikácií 42.

Piatková porcia Android aplikácií 42.

2

Piatok je opäť tu a opäť Vám dáme pár tipov na zaujímavé aplikácie a hry, ktoré podľa nás stoja za minimálne vyskúšanie. Z aplikácii nájdete novinku známeho „obrázkového“ webu, e-mailového klienta, spy aplikáciu, skvelý nástroj na výpočet mzdy či niečo pre klientov operátora O2.

Hier chtivých jedincov potešia tituly v podobe cyklistiky, Gameloft hra v GTA štýle, nejaká ta puzzle relaxačná hra, Monster University či novinka od Zyngy.

Pekný víkend!

Imgur

Imgur-630x307

Kto sa rád pobaví na internete vtipnými a nápaditými obrázkami určite pozná weby ako 9gag.com či imgur.com. Práve ten posledný spomínaný dostal svoju oficiálnu Android aplikáciu a teraz sa v jednoduchosti môžete zabávať, komentovať a sharovať obrázky kdekoľvek ste prostredníctvom smartfónu alebo tabletu.

[app]com.imgur.mobile[/app]

Boomerang: Email App for Gmail

[fve]http://youtu.be/cY2EwWYxPI8[/fve]

Boomerang je nový, veľmi schopný emailový klient pre Android a váš Google účet. V jednoduchom intuitívnom prostredí budete mať okrem klasických funkcií k dispozícii funkcie ako odloženie emailov, ich plánovanie na neskôr, sledovanie odozvy a ďalšie. Pozrite si promo video aplikácie.

[app]com.baydin.boomerang[/app]

spy remote desktop lite

unnamed (1) unnamed (2) unnamed (3)

Chcete tajne sledovať svoj počítač? Skvelé v situáciach keď ho požičiate nejakému rodinnému príslušníkovi poprípade ak ste rodič a chcete mať pod kontrolou svojho potomka. Stiahnite si do sledovaného PC server z tejto adresy www.cpdmc.it/spy.html zadajte do aplikácie IP adresu a sledovanie môže začať.

[app]it.remote.spy.desktop.clear[/app]

O2 Extra výhody

unnamed (4)

Pre zákazníkov „modrého“ operátora je k dispozícii nová aplikácia, ktorá im umožňuje čerpať rôzne výhody a zľavy od partnerov operátora. Aplikácia Vás upozorní o najbližšom mieste možnosti čerpania alebo ponúkne vyhľadávanie podľa kategórií.

[app]sk.o2.vyhody[/app]

Mzda

unnamed (5) unnamed (6) unnamed (7)

Potrebujete si rýchlo spočítať čistú mzdu? Alebo chcete zistiť, akú hrubú mzdu máte požadovať po zamestnávateľovi, ak potrebujete určitý čistý plat Potrebujete vedieť, aké celkové náklady budete mať ako zamestnávateľ na zamestnanca? Prípadne Vás len zaujíma, aké vysoké odvody a dane platíte štátu? Aplikácia Mzda je jednoduchá a intuitívna offline mzdová kalkulačka na rýchly výpočet mzdy zamestnanca.

[app]com.buapps.mzda[/app]

Eden to Green

[fve]http://youtu.be/9w15pJhc4VE[/fve]

Krásnu planétu Eden napadli stroje a ich jediným cieľom je ukradnúť drahocenné prírodné zdroje. Všetko je zničené a prežila len malá skupina rastlín a stromov. Kto to bude musieť dať všetko do kopy? No predsa Vy. Inšpirujte sa trailerom vyššie.

[app]com.zynga.inis.edentogreen[/app]

Monsters University

[fve]http://youtu.be/PmWPFPzw99k[/fve]

Za skromných 0,75€ získate zábanvú sprievodnú hru k filmu Monster University od populárneho štúdia Pixar. V tejto dinamickej gamese budete neustále utekať, skákať, niečo zbierať a podobne, pričom nám vcelku herným štýlom pripomenula slávu série Crash Bandycoot. Viac na videu.

[app]com.disney.MonstersUniversity.goo[/app]

Treasures of the Deep

[fve]http://youtu.be/oOcPSN3Q4XA[/fve]

Za touto majstrovskou puzzle hrou stojí populárne vývojárske štúdio HeroCraft a budete v nej cestovať po svete a vo viac ako 80 -tich úrovniach likvidovať kryštály. Pozor ale na geometrické anomálie na oceánskom dne a iné nástrahy. Hra sa radí do pohodových ale návykových oddychoviek.

[app]com.herocraft.game.treasuresofthedeep[/app]

Tour de France 2013

[fve]http://youtu.be/HOLbxw5Vyc4[/fve]

V obchode Google Play sa objavila oficiálna hra najpopulárnejších cyklistických pretekov sveta, Tour de France. Hra síce stojí 3,59€, no skalných fanúšikov cyklistiky to zrejme neodradí. Hra je pekne spracovaná, nechýba výber charakterov, rebríčky, závodenie v pravom „tour“ štýle, špurty a všetky cyklistické vychytávky.

[app]fr.playsoft.tdf_2013[/app]

Gangstar Vegas

[fve]http://youtu.be/S_cGFKy4i-s[/fve]

Gameloft je v hernom svete pojem, a jej počin Gangstar Vegas stojí za to. Tituly GTA San Andreas alebo Vice City sú kultové a presne v tomto duchu sa nesie aj táto hra. Jazdite na všetkom možnom a obracajte sa v pouličných vojnách gangov v príťažlivej grafike. O rozsiahlosti hry hovorí aj potreba 2,5 GB voľného úložného priestoru v zariadení a v neposlednom rade cena za titul. 5,99 €.

[app]com.gameloft.android.ANMP.GloftGGHM[/app]