Úvod Aplikácie Piatková porcia Android aplikácií 40.

Piatková porcia Android aplikácií 40.

0

Dnešná piatková porcia má na krku už štyridsiatku a nájdete v nej tipy na zaujímavé aplikácie, ktoré Vás možno donútia si trochu zacvičiť a keď nie to, aspoň sa poprechádzať. Takisto zistíte ako ďaleko je od Vás búrka, pomocou českej aplikácie sa budete môcť anonymne zdôveriť a svoj homescreen vylepšíte binárnymi hodinami.

Z herného sveta sme vybrali jednu, doslova počmáranú hru, akčnú adventúrku z dielne populárneho herného štúdia Zynga či lietanie s nelietajúcim vtákom. Mozog potrápi veľmi originálny logický titul a chýbať nebudú ani motorky.

Storm?

unnamed unnamed unnamed (1)

Tento rok ste už určite mnohí zažili nejakú tú búrku. Niekto pri nich dobré spí, iných desí. Aby Vás hromobitie neprekvapilo, pomocou tejto úplne jednoduchej aplikácie si môžete pozrieť, kde sa potencionálna búrka nachádza a ako ďaleko je od Vás. V ponuke lokalít sa síce Slovensko nenachádza, no pri nastavení Českej republiky náhľad zaberá aj našu krajinu.

[app]com.gdzie.jest.burza[/app]

Noom Walk Pedometer

unnamed (2)

Pekné počasie mnohých vyženie do lesov či na dlhé prechádzky. Pri tejto príležitosti možno využijete túto aplikáciu, ktorá je vlastne jednoduchý krokomer. Jej výhodou je nízka energetická náročnosť keďže nevyužíva GPS, aplikácia je jednoduchá a užívateľsky príjemná, pričom sa v nej môžete spojiť s vašimi priateľmi, ktorí ju taktiež využívajú. Aplikácia je zadarmo a podľa vývojárov aj vždy bude.

[app]com.noom.walk[/app]

7min Full Workout

unnamed (3)

Čo všetko sa dá stihnúť za 7 minút? No napríklad zacvičiť si. Blížiace sa leto si zaslúži dobrú kondíciu postavy a táto aplikácia je založená na najnovšom fitness výskume, ktorý Vám prináša 12 cvikov na kompletné precvičenie. Cvičenia by mali prebiehať v krátkom slede za sebou a aké sú to cviky sa už dozviete priamo v aplikácii.

[app]com.manatlan.apps.sevenminfw[/app]

Přiznej

unnamed (4) unnamed (5) unnamed (6)

V obchode Google Play Store sa objavila veľmi zaujímavá aplikácia od českého vývojára, pomocou ktorej si môžete vyliať srdce. Jednoducho sa môžete absolútne anonymne k hocičomu priznať čo ste spáchali alebo čo Vás trápi. V aplikácii existujú kategórie či triedenia od napríklad najlepších a niektoré priznania po prečítaní spôsobia výbuch smiechu. Aplikácia tak dáva kvalitný priestor na zdieľanie priam neuveriteľných situácií zo života.

[app]com.dbilik.priznej[/app]

Binárne Hodinky

unnamed (2) unnamed (3) unnamed (7)

Sem-tam si zmeniť pozadie alebo nejaký ten widget je štandardná vec. Ak túžite po niečom naozaj originálnom, stiahnite si widget hodín v geek štýle, na ktorom sa bude zobrazovať čas v binárnej sústave. Odčítať čas je jednoduché a zvyknete si na to pomerne rýchlo.

[app]sk.lighture.binaryclock[/app]

Crayon Physics Deluxe

[fve]http://youtu.be/avkacGQKWec[/fve]

Táto hra si získala obľubu na PC platforme a teraz je konečne k dispozícii aj pre naše smartfóny a tablety. Veľký rozdiel medzi týmito verziami hlavne v cene, kde PC verzia stojí takmer 20 dolárov, no tá v Play Store necelé 3 doláre, čiže dve eurá. Cranyon Physics Deluxe je logická 2D hra s fyzikálnymi prvkami, v ktorej budú ožívať vaše kresby. Grafika je tak dotvorená akoby kusom papiera a pastelkami. Odporúčame trailer vyššie.

[app]com.kloonigames.crayon[/app]

Battlestone

[fve]http://youtu.be/8mYyKLPuzkA[/fve]

Herná spoločnosť Zynga sa rozhodla vstúpiť aj do akčnejšieho žánru a k dispozícii tam máme „arkádovku“ plnú akcie, hrdinov, nepriateľov a efektov. V hre budete musieť vybudovať silný team a postupne sa sním prebojovať cez hordy nepriateľov a zničiť Zlo. Využívať budete pri tom rôzne útočné kombinácie. Pozrite si promo video na hru.

[app]com.zynga.battlestone[/app]

Kiwi!

[fve]http://youtu.be/usV9ghuRz94[/fve

Kiwi je vták, ktorý nelieta. V tejto hre sa ale o to pokúsi a vy ho budete musieť riadiť tak, aby sa vyhol všetkým prekážkam, zbierať budete bonusy a artefakty, ktoré Vám pomôžu doletieť čo najďalej. Hru je možné spojiť s Facebookom a tak synchronizovať dáta medzi rôznymi zariadeniami či súťažiť s priateľmi. Kiwi! dokáže skvele zabaviť a je zadarmo.

[app]net.colorcoder.kiwi[/app]

Color Zen

[fve]http://youtu.be/8xTUM8U2xdc[/fve]

Color Zen je veľmi originálny hlavolam, v ktorom hrajú hlavnú úlohu geometrické tvary a farby. Z hernej obrazovky ich budete musieť jednoducho odstrániť, no len tak to nebude. Cesta k tomu vedie cez farby. Ťažko sa také niečo vysvetľuje preto odporúčame trailer vyššie. Vývojári si za hru pýtajú skromných 0,76 €.

[app]com.largeanimal.colorzen[/app]

Stick Stunt Biker 2

[fve]http://youtu.be/1dED3bfAl8Q[/fve]

Pokračovanie populárnej hry Vás zavedie do temných scenérií, v ktorých budete musieť pomocou svojej mašiny prekonávať rôzne prekážky. Čaká na Vás 60 tratí, hodnotenie hviezdami, podarený fyzikálny model či možnosť zbierania bonusov a odomykania nových motoriek. Ako sú na tom kamoši alebo ostatní hráči si prezriete v prehľadnom rebríčku.

[app]com.djinnworks.StickStuntBiker2[/app]

zdroj: Google Play Store