Úvod Novinky HTC sa na Twitteri pohádal so Samsungom, celý spor ukončil LG

HTC sa na Twitteri pohádal so Samsungom, celý spor ukončil LG

7
HTC a Samsung sa minulý týždeň zaplietli do menšej nezhody na Twitteri, zatiaľ čo LG sa len úškrnom na tvári a popcornom v ruke prizeral.

Britské twitterové účty spoločností sa do seba pustili po tom, ako sa HTC na svojom účte pochválil ocenením o „Najhorúcejší telefón 2013.“ Všetko by bolo v poriadku, ak by HTC do svojho tweetu priamo neoznačil aj Samsung UK.

Včera večer sme vyhrali ocenenie „Najhorúcejší telefón 2013“ #HTCOne pic.twitter.com/KKhcirtUAA Auč @SamsungMobileUk

HTC One môžete kúpiť v e-shopoch za cenu od (Zdroj: Heureka.sk)
Porovnať ceny >>

Samsung to samozrejme nenechal na náhodu a pohotovo odpovedal a to nasledovne:

samsungodpoved

@htc_uk To je v poriadku, my sme mali plné ruky s ďalšími tromi oceneniami, ktoré sme včera vyhrali. To jedno si môžete nechať!

Samsung i9505 Galaxy S 4 16GB môžete kúpiť v e-shopoch za cenu od (Zdroj: Heureka.sk)
Porovnať ceny >>

Po tomto tweete sa však situácia zvrtla a nežné žartovanie prešlo do súboju dvoch kohútov. V HTC sa totiž rozhodli vybrať ťažkú techniku a Samsungu tak uštedrili ranu pod pás. Spoločnosť totiž momentálne prechádza vyšetrovaním, ktoré sa zaoberá obvinením o zaplatení študentov, ktorí mali na fóra pod rôznymi nickmi písať komentáre očierňujúce HTC One. O tom, či to tak bolo zatiaľ neexistujú žiadne priame dôkazy.

@SamsungMobileUK konečne sa Vám vyplatilo zaplatenie všetkých tých študentov, ktorí napísali nepravdivé recenzie o Vašej konkurencii. Čo tak zvýšenie platu? Išlo teda o celkom seriózne obvinenie na internetovej verejnosti, čo sa samozrejme HTC mohlo aj vypomstiť, keďže vyšetrovanie ešte nie je uzavreté. Samsung na tento tweet neodpovedal, no na záchranu prišiel LG so svojím vtipným obrázkom a odkazom na telefón, ktorý sa pýši sloganom „To najlepšie z Google.“ Samozrejme tým mysleli LG Nexus 4.

LG E960 Nexus 4 16GB môžete kúpiť v e-shopoch za cenu od (Zdroj: Heureka.sk)
Porovnať ceny >>

Celkovo je teda situácia medzi dvoma najväčšími výrobcami Android smartphonov veľmi napätá a to je dobre. Internetové posmešky zabávajú tisícky ľudí a pokiaľ to neovplyvní kvalitu produktov, nemáme sa na čo hnevať.

Ktorému výrobcovi v tomto twitterovom spore fandíte Vy?

[poll id=“123″]

Zdroj: TheRegister