Úvod Novinky Google Google Mine: Google+ používatelia budú môcť zdieľať to, čo vlastnia

Google Mine: Google+ používatelia budú môcť zdieľať to, čo vlastnia

0
Chceli ste niekedy roztriediť alebo vytvoriť kompletnú históriu toho, čo ste kedy vlastnili? Google si myslí, že áno.

Radi usporiadavate veci? Chceli ste si niekedy zaznamenať čo ste všetko vlastnili a čo by ste chceli vlastniť v budúcnosti? Google si myslí, že áno, pretože momentálne prebieha interný test novinky pre Google+ s názvom Google Mine, služby, ktorá Vám umožní zdieľať to, čo vlastníte so všetkými, ktorí používajú Google+.

Aby sme boli celkom presní, Google Mine bude pravdepodobne zaintegrovaný do Google+ pomocou ktorého budete vedieť zdieľať svoje predmety a neskôr na ne písať recenzie a hodnotiť ich. Okrem toho si od svojich kamarátov budete môcť týmto spôsobom „požičať“ veci, ku ktorým neskôr môžete prilepiť nálepky ako „požičané,“ „darované,“ „vrátené,“ „stratené,“ či dokonca „mal som to v minulosti.“ Čerešničkou na torte sú 3D modely samotných objektov.

mine1

Dokážem si predstaviť, ako môže byť Google Mine užitočný. Ako hráč online hier sa pred kúpou nového PC vždy zaujímam o to, aké zostavy majú moji spoluhráči. Google Mine by mi v tom mohol pomôcť a tak by som získal prehľad zostáv mojich kamarátov. Okrem iného by pri ďalšej implementácii s Google Shopping mohol vzniknúť zaujímavý koncept inzerátov.

Momentálne je služba Google Mine dostupná ako aplikácia a ako web len pre zamestnancov Google. Verím, že o tejto službe nepočujeme naposledy.

Zdroj: Google System via AndroidAuthority